Acasă Noutăți Gabriela Firea: Am votat cu mult optimism, cu gândul la toți bucureștenii. Sunt foarte emoționată, nici nu prea am dormit

Gabriela Firea: Am votat cu mult optimism, cu gândul la toți bucureștenii. Sunt foarte emoționată, nici nu prea am dormit

de Comunicatul
0 comentariu

Gabriela Firea, candidat la funcția de primar general al Capitalei din partea PSD, a votat, duminică, la alegerile locale și europarlamentare, „cu mult optimism” și „cu gândul la toți bucureștenii”. Alături de ea, a fost și liderul social-democraților, premierul Marcel Ciolacu.

„Am votat cu gândul la toți tinerii din București, la seniorii Capitalei noastre, la copii și la adulți, la persoane sănătătoate care vor să facă prevenție, dar și la persoane cu dizabilități. Am votat cu gândul la oamenii care vor să aibă din nou parcuri curate în Capitală, care vor să vadă că pe șantiere se lucrează și că sunt rezultate în ceea ce privește fluența în trafic, problema termoficării și, de asemenea, siguranța în școli și lupta reală împotriva drogurilor.

Am votat pentru ca în administrație să voteze oameni de dimineață și până seara, găsind soluții, având o echipă, având o susținere, comunicând și fiind transparenți, pentru oameni din administrație care nu se plâng, care nu dau vina pe ceilalți, care nu se încuie în birou și care nu vin peste câțiva ani să spună că nu au fost bine informați atunci când au promis.

Am votat cu mult optimism, pentru că Bucureștiul este un oraș atât de frumos, de care te poți îndrăgosti, dar care a fost abandonat. Am votat cu gândul la toți bucureștenii care vor ca acest oraș să redevină orașul pe care îl iubesc și în care vor să trăiască, să iubească, să își crească copiii și nepoții, să învețe, să prospere și să dezvolte.

Recunosc că sunt emoționată, foarte emoționată, nici nu prea am dormit. Dar asta vor recupera ulterior”, a declarat Firea, la ieșirea din secția de votare.

„M-am bucurat că văd şi tineri, şi seniori, şi adulţi venind la vot. Este un semnal foarte bun. Este important să ne implicăm, să avem simţ civic, să trimitem în Parlamentul European oameni care să lupte pentru România, pentru atragerea de fonduri europene şi oameni care să lucreze în administraţia publică locală cu sârg şi găsind soluţii, rezolvând proiecte, nicidecum pasând tot timpul responsabilitatea şi găsind vinovaţi şi să se lupte imaginar cu tot felul de balauri”, a mai transmis candidatul PSD la Primăria Capitalei.

Gabriela Firea a fost însoţită la secţia de votare de toţi candidaţii PSD la primăriile de sector şi de preşedintele PSD, Marcel Ciolacu.

Editor : I.C

You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.