Acasă Noutăți Furia unei mame vegane: A cerut „daune emoționale” bonei pentru că i-a hrănit copiii cu pui

Furia unei mame vegane: A cerut „daune emoționale” bonei pentru că i-a hrănit copiii cu pui

de Comunicatul
0 comentariu
 A cerut „daune emoționale” bonei pentru că i-a hrănit copiii cu pui
A cerut „daune emoționale” bonei pentru că i-a hrănit copiii cu pui

Un incident a fost centrul atenției pe platforma Reddit, după ce o mamă furioasă a cerut bonei copiilor să plătească “daune emoționale” pentru că le-a dat nuggets de pui, ignorând faptul că aceștia erau vegetarieni. 

Conform relatărilor de pe Reddit, mama a observat că cei doi copii ai săi mâncau nuggets de pui când a revenit acasă mai devreme decât de obicei. Într-un acces de furie, ea i-a cerut bonei să plătească daune emoționale în valoare de 300 de dolari pentru că a permis copiilor să consume carne, pe care mama a descris-o ca fiind “cadavre moarte”.

În replică, bona a afirmat că nu cunoștea cerințele dietetice ale copiilor și că, dacă ar fi știut, nu le-ar fi oferit carne.

“Dacă aș fi știut, nu le-aș fi dat să mănânce carne. Am mai avut grijă de copii vegetarieni și m-am asigurat că le respect dieta vegetariană”, susține bona, scrie Ladbible.

Părerea comunității Reddit a fost împărțită, cu o parte dintre utilizatori susținând că părinții ar trebui să comunice clar bonei restricțiile alimentare ale copiilor. Unii au exprimat opinia că mama ar trebui să plătească integral contravaloarea serviciilor bonei și să își asume responsabilitatea pentru confuzia creată în această situație delicată.

“Părintele are responsabilitatea de a vă spune despre restricțiile alimentare. La fel ca și în cazul în care copilul ar avea o alergie la alune sau nuci de copac.”, a scris un comentator.

“Pe viitor, dacă veți continua să lucrați în domeniul îngrijirii copiilor, asigurați-vă că verificați întotdeauna despre restricțiile alimentare atunci când începeți cu o nouă familie.”, a mai adăugat o persoană.

Un alt punct de vedere a evidențiat necesitatea ca bonele să clarifice de la început cu părinții despre orice restricții alimentare sau alergii ale copiilor pe care îi au în grijă, evitând astfel situații similare în viitor.

REALITATEASPORTIVA.NET


REALITATEASTAR.NET


TABU.RO


You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.