Acasă Noutăți Fragmente de dronă, depistate în zona de graniță, în Republica Moldova

Fragmente de dronă, depistate în zona de graniță, în Republica Moldova

de Comunicatul
0 comentariu
Fragmente de dronă, depistate în zona de graniță, în Republica Moldova
Fragmente de dronă, depistate în zona de graniță, în Republica Moldova

Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră (IGPF) din Republica Moldova a anunţat că în zona frontierei moldo-ucrainene, în apropierea localităţii Etulia, raionul Vulcăneşti, au fost depistate duminică fragmente de dronă de tip ‘Shahed’.

‘Menţionăm că nu există riscuri sau pericole pentru comunităţile din zonă, iar autorităţile au luat toate măsurile de rigoare pentru menţinerea unui climat de ordine, linişte şi siguranţă publică’, a comunicat IGPF.

Instituţia a precizat că din informaţiile autorităţilor ucrainene, un atac cu drone a avut loc în noaptea de 9 spre 10 februarie asupra regiunii Ismail, de pe teritoriul Ucrainei, în apropierea de frontiera cu R. Moldova. ‘Există bănuială că resturile de dronă depistate ar fi una din dronele doborâte de sistemul anti-aerian ucrainean’, a precizat Poliţia de frontieră.

Potrivit sursei citate, în regiunea căderii rămăşiţelor de dronă a fost restricţionat accesul, iar informaţiile au fost comunicate în mod operativ autorităţilor de competenţă.

REALITATEASPORTIVA.NET


REALITATEASTAR.NET


TABU.RO


You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.