Acasă Noutăți FOTO Regele Charles al III-lea, care se află sub tratament pentru cancer, a participat la slujba de duminică la Sandringham

FOTO Regele Charles al III-lea, care se află sub tratament pentru cancer, a participat la slujba de duminică la Sandringham

de Comunicatul
0 comentariu

Regele Charles al III-lea, care se află în prezent sub tratament pentru cancer, a participat duminică la o slujbă religioasă la biserica Sf. Maria Magdalena de pe domeniul regal din Sandringham (estul Angliei), scrie AFP, citată de Agerpres.

Îmbrăcat într-un costum şi un palton de culoare închisă, suveranul, însoţit de regina Camilla, i-a salutat pe jurnaliştii prezenţi. Aceasta a fost a doua sa apariţie publică de la anunţarea diagnosticului la începutul săptămânii.

Regele Charles al III-lea a participat duminică la o slujbă religioasă la biserica Sf. Maria Magdalena de pe domeniul regal din Sandringham. Foto: Profimedia
Regele Charles al III-lea a participat duminică la o slujbă religioasă la biserica Sf. Maria Magdalena de pe domeniul regal din Sandringham. Foto: Profimedia

Marţi, el a fost văzut pentru scurt timp ieşind din spatele unei maşini la reşedinţa sa regală Clarence House din Londra, unde tocmai vorbise cu fiul său prinţul Harry, care a venit din California pentru a-şi vizita tatăl după ce a aflat de boala sa.

La mai puţin de 18 luni de la accederea la tron, suveranul în vârstă de 75 de ani a început luni un tratament pentru o formă nespecificată de cancer. Se ştie că afecţiunea a fost depistată în timpul unei operaţii recente pentru hipertrofie benignă de prostată, dar că nu este vorba de cancer de prostată.

Într-un mesaj publicat sâmbătă seara pe internet, regele a adresat cele mai sincere mulţumiri celor care i-au transmis sprijinul lor. După cum ştiu toţi cei afectaţi de cancer, gândurile bune ca acestea sunt cea mai mare dintre mângâiere şi încurajare, a spus el.

Deşi îşi va continua unele dintre îndatoririle administrative, regele va fi absent din viaţa publică pentru o perioadă nedeterminată.

Editor : A.P.

You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.