Acasă Noutăți Eye Center – Clinică oftalmologică, Chirurgie, Optică medicală – Călărași și Branesti

Eye Center – Clinică oftalmologică, Chirurgie, Optică medicală – Călărași și Branesti

de Comunicatul
0 comentariu

Descoperiți Claritatea Viziunii la Clinica Noastră Oftalmologică

Suntem încântați să vă aducem cele mai avansate servicii oftalmologice la cele două locații ale noastre, una în Călărași și alta în Branesti. Indiferent de locația dumneavoastră, vă invităm să experimentați o îngrijire oftalmologică de înaltă calitate, cu o echipă dedicată de specialiști.

Specialiști Oftalmologi de Top

La clinica noastră, avem privilegiul de a colabora cu doi experți în domeniul oftalmologiei: dr. Ispas Camelia și dr. Marinkovic Bojan. Acești medici cu experiență vă asigură că veți primi cea mai bună îngrijire posibilă pentru nevoile dumneavoastră oftalmologice.

Servicii Comprehensive

Indiferent dacă sunteți adult sau copil, vă oferim servicii complete de consultanță oftalmologică. De la monitorizarea glaucomului la examenele fundului de ochi și evaluarea deviațiilor de strabism, ne asigurăm că fiecare aspect al sănătății dumneavoastră oftalmologice este în siguranță și în mâinile noastre pricepute.

Expertiză Chirurgicală Avansată

Pentru pacienții care necesită intervenții chirurgicale, suntem pregătiți să oferim cele mai recente tehnologii și proceduri. De la intervenții chirurgicale pentru cataractă la chirurgia refractivă și injecții intravitreene, ne străduim să vă restabilim și să vă îmbunătățim viziunea cu rezultate excelente.

Soluții Optice Personalizate

În plus față de serviciile noastre medicale, oferim și opțiuni optice variate pentru nevoile dumneavoastră de corecție a vederii. De la ochelari de vedere la lentile bifocale, progresive și de protecție pentru calculator, televizor și telefoane, avem soluții pentru toate preferințele dumneavoastră și stilul de viață.

Contactați-ne Astăzi

Pentru a programa o consultație sau pentru a afla mai multe despre serviciile noastre, nu ezitați să ne contactați la una dintre locațiile noastre convenabile. În Călărași, suntem localizați pe Strada București, numărul 2, Complex 5, iar în Branesti vă așteptăm pe Strada I.C. Brătianu, numărul 26. Puteți suna la numărul de telefon 0733.999.003 pentru Călărași și 0739232.232 pentru Branesti.

Împreună, să lucrăm pentru o vedere mai clară și o sănătate oftalmologică deplină!

Mai multe detalii pe: eyecenter.ro

You may also like

Scrieți un comentariu

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.