Acasă Noutăți EURO 2024. Cine e Lamine Yamal, fotbalistul care a devent cel mai tânăr marcator la un turneu final de Campionat European

EURO 2024. Cine e Lamine Yamal, fotbalistul care a devent cel mai tânăr marcator la un turneu final de Campionat European

de Comunicatul
0 comentariu

Lamine Yamal are doar 16 ani și face senzație la campionatul european de fotbal. Tânărul este deja dorit de cele mai mari echipe din fotbal din lume, iar presa scrie că ar putea deveni unul dintre cei mai scumpi jucători.

Lamine Yamal ar putea să sărbătorească vârsta de 17 ani cu victoria pe masă. Tânărul care evoluează la naționala Spaniei a marcat pentru echipa sa în minutul 21 în meciul contra Franței de la semifinala EURO 2024 de marți seara.

Până și franecezii au fost uimiți de golul pe care puștiul minune al Spaniei l-a dat. 

Bijuteria lui Yamal o aduce Spania înapoi în joc”, au scris francezii de la L’Equipe.

Care este povestea de viață a fotbalistului Lamine Yamal și care este legătura lui cu Messi

Se poate spune că viitorul lui Lamine Yamal a fost scris de mult timp. În 2007 familia lui Yamal a câștigat la o tombolă o ședință foto cu jucătorii Barcelonei. Micuțul Yamal a ajuns să fie fotografiat în brațele lui Messi. Fotografiile care au fost făcute pentru un calendar ca parte unei campanii caritabile anuale, au fost scoase la iveală recent de tatăl jucătorului, potrivit The Guardian.

„Începutul a două legende”, a scris tatăl spaniolului pe o rețea de socializare în dreptul fotografiilor care au devenit virale și care au fost preluate și de contul de socializare al echipei de fotbal Barcelona. 

La vremea respectivă Messi avea doar 20 de ani și era considerat un mare talent. Fotograful care a realizat ședința foto a declarat că a fost o mare provocare să realizeze pictorialul, mai ales că Messi nu era familiarizat cu bebelușii.

„Messi este un tip destul de introvertit, este timid. Ieșea din vestiar și deodată se trezește într-un alt vestiar cu o cadă de plastic plină cu apă și un copil în ea. A fost complicat. Nici nu a știut cum să-l țină în brațe la început”, a spus Joan Monfort potrivit sursei citate mai sus.

La fel ca Messi, Lamine Yamal a trecut prin renumita academie de tineret La Masia din Barcelona.

Editor : Andreea Burghelea

You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.