Acasă Noutăți Este oficial: A fost stabilită ordinea candidaților pe buletinul de vot pentru Primăria Capitalei. La ce poziție se află Gabriela Firea și Nicușor Dan

Este oficial: A fost stabilită ordinea candidaților pe buletinul de vot pentru Primăria Capitalei. La ce poziție se află Gabriela Firea și Nicușor Dan

de Comunicatul
0 comentariu

Potrivit tragerii la sorţi, pe primul loc pe buletinul de vot la Primăria Generală se candidatul Gabriela Firea, primul loc ocupându-l PSD la lista pentru CGMB.

Pe locul doi pentru CGMB se află Partidul Naţional Liberal, iar pe buletinul pentru Primăria Capitalei, pe locul doi se află candidatul Sebastian Burduja.

Pe locul trei pentru CGMB se poziţionează Alianţa pentru Unirea Românilor şi pe locul trei la Primăria Generală candidatul formaţiunii, Mihai Enache.

 Semnal de alarmă de la CEC Bank. Numeroase tentative de fraudă în numele băncii. Cum acționează escrocii

Pe locul patru pe buletinul de vot la CGMB este Alternativa Dreaptă (AD) şi pentru primărie, candidatul Dorin Iacob, iar pe locul cinci, SOS România, pentru Primărie fiind candidatul Diana Iovanovici-Şoşoacă.

Locul șase pe buletinul de vot la CGMB îl ocupă Partidul Umanist Social Liberal, iar pentru Primăria Capitalei, candidatul formaţiunii, Cristian Popescu Piedone.

Pe locul șapte pe buletinul de vot, pentru CGMB, este Alianţa Dreapta Unită iar pe locul opt se află Partidul Ecologist.

Candidatul formaţiunii la Primăria Capitalei, Alexandru Pânişoară, se află pe locul șapte pe buletinul de vot pentru alegerea primarului.

Partidul REPER se află pe locul nouă pe buletinul de vot, pentru alegerea consilierilor generali.

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, se află pe locul 8 pe lista pentru Primăria Capitalei, ca şi independent iar pe locul nouă se află un alt candidat independent, Filip Constantin Titian.

Miron Mitrea, despre culisele electorale din alegerile locale: Ce șanse are Gabriela Firea să îl scoată din joc pe Nicușor Dan

You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.