Acasă Noutăți Emigranți din Siria și Afganistan, transferați în România din Germania și Polonia

Emigranți din Siria și Afganistan, transferați în România din Germania și Polonia

de Comunicatul
0 comentariu

Emigranți din Siria și Afganistan, transferați în România din Germania și Polonia

Emigranți aduși în România
Emigranți aduși în România

Cinci migranţi din Siria şi Afganistan au fost transferaţi în România din Germania şi Polonia, în baza Regulamentului Dublin, aceştia fiind introduşi în Centrul de Cazare pentru Străinii Luaţi în Custodie Publică Otopeni, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului General pentru Imigrări.

“La data de 7 februarie, poliţiştii de imigrări din cadrul Direcţiei pentru Imigrări a Municipiului Bucureşti – Serviciul Depistări şi Combaterea Şederii şi Muncii Ilegale a Străinilor au introdus în Centrul de Cazare pentru Străinii Luaţi în Custodie Publică Otopeni, până la îndepărtarea de pe teritoriul României, cinci persoane, trei din Siria şi două din Afganistan, care au fost transferate din Germania, respectiv Polonia, în baza Regulamentului Dublin”, au declarat reprezentanţii IGI. 

Ei au adăugat că la ieşirea din ţară, pe numele acestora va fi instituită măsura interzicerii intrării pe teritoriul statelor membre ale Uniunii Europene, Spaţiului Economic European şi Confederaţiei Elveţiene, în conformitate cu prevederile Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 194/2002 privind regimul străinilor în România, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.

REALITATEASPORTIVA.NET


REALITATEASTAR.NET


TABU.RO


You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.