Acasă Noutăți Două zodii primesc o lecție de viață în primele zile ale lunii aprilie. Mercur retrograd este de vină

Două zodii primesc o lecție de viață în primele zile ale lunii aprilie. Mercur retrograd este de vină

de Comunicatul
0 comentariu
Două zodii primesc o lecție de viață în primele zile ale lunii aprilie. Mercur retrograd este de vină
Două zodii primesc o lecție de viață în primele zile ale lunii aprilie. Mercur retrograd este de vină

Mercur retrograd își face deja simțită prezența. Din această cauză, două zodii primesc o lecție de viață în primele zile ale lunii aprilie. Dar nu trebuie să-ți faci griji, mercur retrograd nu durează pentru totdeauna.

Sunt puține lunile care încep cu retrograd. Așa că, totul trebuie să se simtă ca și cum aceasta va fi o lună cu o mulțime de oportunități, dacă nu te împiedică nimic să te bucuri de ele.

Două zodii primesc o lecție de viață în primele zile ale lunii aprilie

Înainte ca lucrurile să se complice prea tare și să devenim prea dramatici, culege-ți informațiile de care ai nevoie. Nu apela încă la soluțiile de salvare.

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Este începutul lunii și probabil că ți-ai asumat o mulțime de responsabilități care dintr-o dată par prea greu de gestionat. Faci asta în fiecare lună și totuși, în aceaste zile te simți obosită. Luna abia a început. Știi că te vei reîntoarce pe drumul cel bun în curând. Să treci peste aceste zile va fi cea mai mare provocare.

Totuși trebuie să fii conștientă de faptul că ești puternică. Există o mulțime de energie care te susține în această zi. Ea va veni în ajutor atunci când te aștepți mai puțin.

Îți asumi mai multe lucruri decât poți rezolva și de aceea ajungi să te cufunzi în responsabilități. Dacă vrei cu adevărat să-ți faci viața „mai ușoară” când vine vorba de lucruri legate de muncă, atunci fă-ți o favoare. Ia mai puține task-uri. Cel puțin în această perioadă.

De fapt, vei fi bine dacă te deschisi și le arăți celorlalți că ai nevoie de respect pentru a fi ascultată. De asemenea, te-ai putea simți mai bine dacă ceri timp liber sau mai puțină responsabilitate. Zilele următoare îți arată că, deși știi că te poți descurca cu multă responsabilitate, nu trebuie și nu ai nimic de demonstrat nimănui. Aceasta este lecția ta principală.

Ce se întâmplă dacă bei energizant la volan? Demonstrație cu aparatul DrugTest – VIDEO

Leu (23 iulie – 22 august)

În mod surprinzător, această zi aduce competiție în viața ta și nu va fi genul pe care știi că o poți câștiga. Te vei confrunta cu o situație care te face să simți că trebuie fie să te aperi, fie să demonstrezi că ești cea mai bună în ceea ce faci. Ceea ce se întâmplă cu adevărat aici este că Mercur retrograd are semnalele încrucișate și orice indicii pe care le captezi sunt oprite.

În aceste zile, s-ar putea să-ți vezi partenerul ca fiind problema. Ești foarte sensibilă pe plan emoțional. Ceea ce interpretezi ca pe o provocare este de fapt o situație în care partenerul tău nu este de acord cu tine cu privire la o problemă banală. Din cauza retrogradului lui Mercur, această problemă confuză devine ceva mai mare și o mare parte din ea este într-adevăr doar o pierdere de timp pentru amândoi.

Partenerul tău nu vrea nimic de la tine în afară de iubirea ta. Nu încearcă să-ți arate că e mai bun decât tine.

SURSA

Cum se prepară cea mai gustoasă fasole cu ciolan. Ingredientul secret care îi dă un plus de savoare

REALITATEASPORTIVA.NET


REALITATEASTAR.NET


TABU.RO


You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.