Acasă Noutăți Două profesoare de la același liceu, bune prietene, acuzate că și-au abuzat trei elevi. Mărturia unei… – Digi24

Două profesoare de la același liceu, bune prietene, acuzate că și-au abuzat trei elevi. Mărturia unei… – Digi24

de Comunicatul
0 comentariu

Două profesoare din Georgia, SUA, bune prietene între ele, au fost arestate pentru întreținere de relații sexuale cu trei elevi de liceu.

Railey Greeson și Brooklyn Shuler au fost ulterior eliberate pe cauțiune, dar au fost concediate. Greeson este acuzată că a întreținut relații sexuale cu doi elevi, în timp ce Shuler ar fi întreținut relații intime cu un singur băiat, faptele petrecându-se între octombrie 2021 și ianuarie 2022, potrivit People.

Cele două profesoare erau cunoscute pentru comportamentul „nepotrivit” pe care îl aveau la liceul la care lucrau. Audrey Decker, mama unei eleve, a spus pentru o publicație locală că „era suficient să te uiți la ele ca să-ți dai seama că erau cu probleme”. „Păreau pur și simplu înnebunite după băieți. Și toată lumea din școală știa asta și glumea pe tema asta”, a spus ea.

O altă mamă care a dorit să-și păstreze anonimatul a spus că cele două profesoare „flirtau cu oricine”. „Ar fi trebuit să le vezi cum se comportau cu tații atrăgători care veneau la școală. Râdeau zgomotos, să apropiau prea mult de ei și alte lucruri de genul ăsta”, a spus mama.

Prietenia dintre Greeson și Shuler datează de câțiva ani.

Greeson a fost domnișoara de onoare a lui Shuler la nunta care a avut loc pe 12 noiembrie 2022, la câteva luni după presupusa relație sexuală cu elevul. Apoi, un an mai târziu, Shuler a fost domnișoară de onoare la nunta lui Greeson.

Se pare că Shuler s-a despărțit de soțul ei, însă Greeson încă este căsătorită.

Cele două femei, prietene și foste colege, au fost arestate și încarcerate într-o închisoare din comitatul Gordon, dar au fost ulterior eliberate. Dacă vor fi găsite vinovate, Greeson și Shuler riscă până la 25 de ani de închisoare sau o amendă penală de până la 100.000 de dolari.

Editor : D.C.

You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.