Acasă Noutăți Dosarul Mineriadei. Virgil Măgureanu, fostul șef al Serviciilor Secrete, va fi audiat astăzi la Parchetul General

Dosarul Mineriadei. Virgil Măgureanu, fostul șef al Serviciilor Secrete, va fi audiat astăzi la Parchetul General

de Comunicatul
0 comentariu
Dosarul Mineriadei. Virgil Măgureanu, fostul șef al Serviciilor Secrete va fi audiat astăzi/ Captură foto
Dosarul Mineriadei. Virgil Măgureanu, fostul șef al Serviciilor Secrete va fi audiat astăzi/ Captură foto

Fostul director al Serviciului Român de Informații Virgil Măgureanu ajunge astăzi la Parchetul General pentru a fi audiat în Dosarul Mineriadei. Acesta este acuzat de infracțiuni contra umanității într-un dosar în care mai sunt cercetați fostul președinte Ion Iliescu, Gelu Voican Voiculescu, Petre Roman, dar și fostul lider al minerilor, Miron Cozma. 

De asemenea, mâine va fi audiat și fostul premier Petre Roman care a fost citat aproape de finalul lunii aprilie, pentru a i se aduce la cunoștință faptul că a fost pus sub acuzare din nou în dosar.

Fostul procuror Dan Voinea, informații-bombă despre Mineriadă: 1.000 de soldați au fost îmbrăcați în hainele minerilor. Planul secret scris în creion: Roman l-a semnat, Iliescu a dat ordinul

Datele strânse de procurorii militari în Rechizitoriul Mineriadei arată că descinderea ortacilor din Valea Jiului la București n-a fost deloc o acțiune spontană, ci una organizată chiar de autorități.

Ion Iliescu ar putea fi inculpat. Procurorul General al României va cere redeschiderea Dosarului Mineriadei

În fruntea statului se aflau atunci Petre Roman, care avea calitatea de șef al Guvernului, precum și Gelu Voican Voiculescu, pe atunci vicepremier, care avea pe mână armata, poliția și serviciile secrete. 

REALITATEASPORTIVA.NET


REALITATEASTAR.NET


TABU.RO


You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.