Acasă Noutăți Dosarul 2 Mai. Parchetul se opune unei pedepse mai dure pentru Vlad Pascu, beizadeaua drogată care a ucis doi tineri 

Dosarul 2 Mai. Parchetul se opune unei pedepse mai dure pentru Vlad Pascu, beizadeaua drogată care a ucis doi tineri 

de Comunicatul
0 comentariu

Un rol-cheie în dosarul 2 Mai îl are procurorul de ședință, care la începutul lunii aprilie s-a opus schimbării încadrării juridice pentru Vlad Pascu, în omor calificat.

Atitudinea este total neobișnuită în practica judiciară, acolo unde procurorii sunt cei care pledează pentru pedepse cât mai aspre pentru inculpați. În cazul lui Vlad Pascu, însă, aliatul neașteptat vine în calitatea reprezentantului Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia.

Dosarul 2 Mai. Apărarea lui Vlad Pascu a cerut ”contul în care să facă plata”! Dezvăluiri halucinante făcute de avocatul victimelor

Cu alte cuvinte, procurorul a cerut instanței o pedeapsă mai blândă pentru Vlad Pascu, bazându-se exclusiv pe rechizitoriul întocmit de Parchetul Mangalia, care nu ia în calcul infracțiunea de omor calificat. 

Pe de altă parte, dacă nu s-ar fi opus cererii, procurorul ar fi fost obligat să admită că rechizitoriul a fost întocmit greșit.

La finalul lunii aprilie, procurorul s-a opus și cererii de amânare a ședinței, depusă de avocații victimelor, până după audierea judecătoarei Ioana Ancuța Popoviciu la CSM. 

Dosarul 2 mai. Înregistrarea din sala de judecată: momentul în care Ancuța Popoviciu întreabă dacă Sebi, băiatul ucis de Vlad Pascu, este prezent – AUDIO

În cazul în care judecătoarea ar fi fost suspendată, procesul s-ar fi reluat de la zero, fapt care l-ar fi dezavantajat în mod evident pe Vlad Pascu. 

You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.