Acasă Noutăți Dorin Iacob despre candidatura lui Gușă la Primăria Capitalei: Îl felicit că și-a asumat un curent politic si o poziționare

Dorin Iacob despre candidatura lui Gușă la Primăria Capitalei: Îl felicit că și-a asumat un curent politic si o poziționare

de Comunicatul
0 comentariu
Analistul consideră că opțiunile nu s-au cristalizat încă
Analistul consideră că opțiunile nu s-au cristalizat încă

Analistul politic Dorin Iacob a aplaudat anunțul lui Cozmin Gușă de a intra în competiția pentru Primăria Generală a Capitalei. Competiția Într-o intervenție la Realitatea Plus, Iacob a opinat că dinamica luptei se schimbă radical. 

“Îl felicit că și-a asumat un curent politic si o poziționare, chiar ca independent, alături de o formațiune pe care o susținea de câteva luni. Este bine că intră în lupta electorală, să sperăm la un scor cât mai bun. Trebuie să înțelegem că oricare dintre cei 4 candidați (N.Dan. Gușă, Piedone și Cârstoiu) poate termina pe primul loc sau pe 4.

Am observat că ținta predilectă a atacurilor lui Cozim este Piedone, probabil pentru că el are cea mai vizibilă ascendență și din punctul ăsta de vedere s-a poziționat corect, a ieșit la atac împotriva celui mai puternic. Eu nu cred că simbolistica scorului de la Primărie se va revărsa la alegerile din toamnă.

Cifrele de acum sunt reale momentul, se bazează pe o emoție a momentului, dar trebuie să înțelegem că populația nu este atât de atentă la alegeri pe cât ne place nouă să credem, în presă. Cu cât va trece timpul vom avea o poză mai concludentă”, a afirmat analistul politic Dorin Iacob.

REALITATEASPORTIVA.NET


REALITATEASTAR.NET


TABU.RO


You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.