Acasă Noutăți Dominic Fritz „atentează” la funcția supremă în USR

Dominic Fritz „atentează” la funcția supremă în USR

de Comunicatul
0 comentariu
Fritz: „Dacă voi primi susţinerea, o voi accepta!” Foto/Arhivă
Fritz: „Dacă voi primi susţinerea, o voi accepta!” Foto/Arhivă

Primarul Timișoarei „s-a urcat” pe victoria din alegeri și deja „atentează” la funcția supremă în USR. Cătălin Drulă, care speră să fie candidat la prezidențiale, este în pericol, mai ales după ce și-a anunțat demisia de la șefia partidului.

Primarul Timişoarei, Dominic Fritz, a afirmat luni 10 iunie, că va candida la conducerea USR după demisia lui Cătălin Drulă. Fritz a câștigat al doilea mandat în Timișoara susținut de Alianța Dreapta Unită.

“O să îmi asum o candidatură pentru preşedinţia USR la următorul congres. Voi propune un nou birou naţional, o nouă conducere colectivă a acestui partid, cu mine ca preşedinte, şi dacă voi primi susţinerea pentru această misiune grea, dar frumoasă, o voi accepta”, a declarat Fritz într-o conferinţă de presă.

Reacţia sa vine după ce liderul formaţiunii, Cătălin Drulă, a anunţat că va convoca alegeri pentru conducerea partidului în urma rezultatelor de la alegeri “sub aşteptări”.

“Vedem foarte clar că, de fapt, această coaliţie a fost respinsă de o majoritate de români. PSD-PNL la europarlamentare au primit mai puţin decât 50% din voturi. Este evident că românii caută o alternativă la PSD şi este evident că, doar cu ajutorul PNL, PSD poate guverna. Tocmai de aceea cazul lui Alin Nica trebuie să fie un semnal de alarmă pentru toţi oamenii de dreapta din România. Aici a fost un autogol al celor din PNL”, a mai spus Fritz.

REALITATEASPORTIVA.NET


REALITATEASTAR.NET


TABU.RO


You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.