Acasă Noutăți Doi bărbați au fost salvați de salvamontiști în Făgăraș. Unul dintre ei, însoțit de copilul de 5 ani, în pragul infarctului

Doi bărbați au fost salvați de salvamontiști în Făgăraș. Unul dintre ei, însoțit de copilul de 5 ani, în pragul infarctului

de Comunicatul
0 comentariu

Salvamontiştii din Sibiu au avut, sâmbătă, două intervenţii în Munţii Făgăraş, pentru salvarea a doi bărbaţi. Este vorba despre un bărbat aflat cu fiul de 5 ani, care a acuzat dureri în piept şi incapacitate de a respira și de un alt turist, care a cerut ajutor din cauza epuizării, transmite News.ro.

Salvamontiştii din Sibiu au avut, sâmbătă, două intervenţii în Munţii Făgăraş, pentru salvarea a doi bărbaţi.

„SPJ Salvamont Sibiu a intervenit la două cazuri în Munţii Făgăraş. Primul caz, un turist de 40 de ani, cetăţenie română a solicitat ajutor prin 112 acuzând dureri în piept şi incapacitate de a respiră, acesta era însoţit de fiul lui în vârstă de 5 ani”, a transnis, sâmbătă, Salvamont Sibiu, citat de News.ro.

Sursa citată a precizat că s-a intervenit cu echipa din Sibiu. Victima a fost preluată şi predată ambulanţei SMURD.

„În paralel, a două intervenţie în zona monumentului Nerlinger, cu o persoană epuizată care a cerut sprijinul Salvamont. Aici se intervine și cu echipa din Bâlea”, a mai transmis sursa citată.

Turistul a fost recuperat şi transportat spre Bâlea Lac.

Editor : D.U.

You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.