Acasă Noutăți “Dispariția” lui Klaus Iohannis “nu se confirmă”. Răspunsul Poliției la sesizarea depusă de un parlamentar AUR

“Dispariția” lui Klaus Iohannis “nu se confirmă”. Răspunsul Poliției la sesizarea depusă de un parlamentar AUR

de Comunicatul
0 comentariu

“Dispariția” lui Klaus Iohannis “nu se confirmă”. Răspunsul Poliției la sesizarea depusă de un parlamentar AUR

Poliția nu a găsit indicii că șeful statului ar fi dispărut
Poliția nu a găsit indicii că șeful statului ar fi dispărut

Poliția a răspuns oficial sesizării unui parlamentar AUR care a reclamat “dispariția” președintelui Klaus Iohannis. Potrivit Realitatea Plus, “aspectele sesizate nu se confirmă”.

„Referitor la sesizarea dvs. inregistrată la nivelul compartimentului Relații cu Publicul și la nivelul compartimentului Secretariat, vă comunicăm faptul că, în urma verificărilor efectuate, aspectele sesizate nu se confirmă, i-a transmis Poliția parlamentarului AUR Adrian Axinia.

Acesta a reclamat, la mijlocul lunii ianuarie, “dispariția” lui Klaus Iohannis în 18 ianuarie, invocând faptul că șeful statului n-a mai fost văzut în public din luna decembrie.

„Klaus Werner Iohannis nu a mai apărut public din data de 18 decembrie 2023. Acesta este absent complet din spaţiul public, neîndeplinindu-şi obligaţiile legale care îi revin conform fişei postului stabilite de Constituţia României,” a scris Axinia. 

„Dacă există probleme de sănătate care l-au împiedicat să se prezinte la locul de muncă, ele trebuie cunoscute de angajatorii săi, cetăţenii României. Dacă se află într-o situaţie de suferinţă, creşt

REALITATEASPORTIVA.NET


REALITATEASTAR.NET


TABU.RO


You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.