Acasă Noutăți Diana Șoșoacă îl face praf pe fostul partener: Bea în cantități industriale de când a intrat în politică

Diana Șoșoacă îl face praf pe fostul partener: Bea în cantități industriale de când a intrat în politică

de Comunicatul
0 comentariu

După pronunțarea decizie în cazul lui Silvestru Șosoacă, senatoarea s-a dezvăluțuit într-o tiradă de acuzații grabe la adresa lui.

“Trebuie să-mi apăr copilul. Copilul meu a suferit destul. Este abuzat psiho-emoțional. El tot timpul vine pe lângă bloc, se duce la magazinul de acolo, bea în cantități industriale. De când a intrat în politică numai băutură peste băutură. (…) Nu se mai poate. Eu mă apăr legal, nu am venit la dumneavoastră la televiziuni să bălăcăresc și partidul și familia”, a afirmat Diana Șoșoacă.

Aceasta și-a mai acuzat fostul partener că ar fi un întreținut, care ani la rând ar fi profitat de succesul ei în cariera profesională și politică.

“Vreau să vă spun că domnul Șoșoacă a fost dat afară și de la Oltchim, și a fost dat afară și de la cel de-al doilea serviciu pe care l-a avut, pentru că nu a putut să facă față serviciului. Ăsta este adevărul. Acest om are grave probleme de violență, de imposibilitate de a se abține de la nervi, de la acte de violență, de la misoginism.”

Reacția lui Silvestru Șoșoacă după ce s-a emis ordin de protecție împotriva lui: „Diana te agresează și apoi ea e victimă”

Scandalul soților Șoșoacă, departe de final. Cine este blonda cu care s-a afișat Silvestru Șoșoacă. Noi informații despre mama senatoarei

You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.