Acasă Noutăți Despărțire șoc în showbiz! CRBL divortează de soția sa, după 15 ani de căsnicie: mesajul emoționat postat pe Instagram

Despărțire șoc în showbiz! CRBL divortează de soția sa, după 15 ani de căsnicie: mesajul emoționat postat pe Instagram

de Comunicatul
0 comentariu

Într-o declarație care a cutremurat comunitatea lor de fani, cei doi și-au exprimat tristețea profundă și, în același timp, au subliniat importanța respectului reciproc în această perioadă dificilă.

„Cu inimile împovărate de tristețe, dar în același timp într-un spirit de transparență și respect reciproc, dorim să vă împărtășim o decizie deosebit de dificilă pe care am luat-o împreună”, au scris ei.

Din câte se pare, decizia de a merge pe drumuri separate nu a fost una ușoară, ci rezultatul unei perioade de reflecție profundă. Cu toate că recunosc cu sinceritate momentele minunate pe care le-au trăit împreună și lecțiile prețioase pe care le-au învățat, cei doi au decis să pună binele lor individual și mai ales “binele copilului lor, Alesiei, pe primul loc”.

În anunțul făcut, atât CRBL, cât și Elena și-au asumat angajamentul de a menține un cadru de respect și armonie în ciuda acestei schimbări majore în viețile lor. Prioritatea lor rămâne asigurarea unui mediu sănătos și echilibrat pentru creșterea și dezvoltarea Alesiei, fiica celor doi în vârstă de 13 ani.

„Vă rugăm să respectați intimitatea noastră și a copilului nostru în această perioadă sensibilă. Nu vom oferi detalii suplimentare în afara acestui anunț”, au transmis aceștia.

You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.