Acasă Noutăți Daniel Băluță a fost la vot. Ce a declarat la ieşirea de la urne

Daniel Băluță a fost la vot. Ce a declarat la ieşirea de la urne

de Comunicatul
0 comentariu
Daniel Băluță a fost la vot. Foto: Facebook
Daniel Băluță a fost la vot. Foto: Facebook

Edilul Daniel Băluţă, candidat pentru un nou mandat la Primăria Sectorului 4 din partea Alianţei electorale PSD – PNL, a declarat că a votat cu speranţa că echipa care a făcut “lucruri deosebite” pentru bucureşteni va continua.

“Am votat în primul rând cu foarte multă emoţie şi cu speranţa că echipa care a făcut lucruri deosebite pentru bucureşteni va continua (…). Sunt aici împreună cu familia mea extinsă şi sunt convins că diseară, la ora 22,00, Bucureştiul va avea parte de mai mult optimism, de mai multă sensibilitate şi de mai mult profesionalism”, a spus Daniel Băluţă, duminică, la ieşirea de la urne.

El i-a îndemnat pe oameni să se prezinte în număr cât mai mare la urne, pentru că votul este esenţa democraţiei. Daniel Băluţă a punctat că a ales să voteze în jurul orei 16,00 pentru a îi mobiliza pe tineri să voteze.

“Cei mai tineri se pornesc un pic mai greu şi nu facem altceva decât să îi mobilizăm – atât pe familiile tinere, cât şi pe cei care votează pentru prima oară”, a punctat Daniel Băluţă.

În opinia sa, procesul de votare nu este complicat cu cinci buletine de vot, pentru că reprezintă o “simplă formalitate” când oamenii ştiu ce vor. “Sunt convins că bucureştenii ştiu exact ceea ce îşi doresc, de aceea procesul electoral nu are a fi decât extrem de eficient şi simplu”, a afirmat Daniel Băluţă.

Probleme la secţiile de votare din Prahova: Cinci solicitări la Ambulanţă pentru persoane care au prezentat afecţiuni

Printre cei care l-au însoţit pe edilul Băluţă s-a numărat candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea. Întrebat de jurnalişti de ce nu a venit şi preşedintele PSD, premierul Marcel Ciolacu, el a menţionat că are colegi care au nevoie de mai mult ajutor.

“Premierul cu certitudine are şi alte obiective, în cursul zilei am fost împreună, noi am fost împreună toată campania, suntem împreună şi vom fi împreună, pentru că echipa noastră ştie să fie solidară. Astăzi sunt colegi care au nevoie de mai mult ajutor şi sunt convins că premierul este în această clipă alături de ei. Important este că astăzi împreună cu doamna Firea nu facem altceva decât să dovedim că avem cea mai puternică echipă”, a adăugat Daniel Băluţă. 

Alegeri locale 2024 LIVE. Ce alegem la scrutinul de astăzi: TOPUL județelor fruntașe. Sectorul din Capitală care conduce detașat – Prezența la vot ora 17:00

REALITATEASPORTIVA.NET


REALITATEASTAR.NET


TABU.RO


You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.