Acasă Noutăți Dacă ești de dreapta, pe 9 iunie votează PNL!

Dacă ești de dreapta, pe 9 iunie votează PNL!

de Comunicatul
0 comentariu

Partidul Național Liberal este marele partid al dreptei românești și parte din cea mai mare familie europeană de dreapta – Partidul Popularilor Europeni.

Dreapta înseamnă pentru Partidul Național Liberal apărarea credinței și valorilor noastre naționale, îmbinarea tradițiilor și progresului, respectul pentru individ și valori liberale alături de preocuparea pentru familii și comunități.

Dreapta înseamnă investiții, spirit antreprenorial și meritocrație. Liberalii au demonstrat că știu să se bată cu succes pentru politicile de dreapta. PNL a susținut microîntreprinderile, a apărat cota unică de impozitare și pilonul II de pensii. Și va continua să o facă.

Dreapta nu este o etichetă, un slogan sau nume pe o siglă. Dreapta se traduce în fapte și rezultate concrete pentru fiecare român, pentru familii, pentru comunități și pentru România. Dreapta înseamnă prosperitate și dezvoltare în comunitățile locale.

Partidul Național Liberal a demonstrat acest lucru prin reprezentanții săi și la nivel local și la nivel național și la nivelul Parlamentului European, spre deosebire de alții care doar se declară de dreapta, dar nu au viziune, nu au proiecte, nu au rezultate.

Municipiile și județele conduse de PNL sunt campioane în absorbția fondurilor europene și în cuantumul bugetelor alocate dezvoltării, mărite de la an la an prin folosirea eficientă a banilor europeni. La nivelul anului 2023 județele conduse de PNL derulau 52% din valoarea totală a contractelor cu fonduri europene din exercițiul financiar 2016-2024. 4 județe liberale (Ilfov, Constanța, Iași, Cluj) sunt în fruntea topului atragerii de investiții cu bani europeni.

Dreapta înseamnă ordine, respect pentru legi și reguli. Zgomotul mediatic și scandalul nu țin loc de acțiune. Europarlamentarii liberali au apărat interesele țării noastre la Bruxelles, în timp ce alții au votat împotriva majorității românilor.

Pe 9 iunie avem de ales între dezvoltare și stagnare, între seriozitate și scandal fără rezultate.

Dacă ești de dreapta, votează candidații liberali care au experiență, sunt serioși și au un cuvânt de spus în Europa. Nu îți irosi votul pe cei care nu vor câștiga și care nu contează.

Votează PNL!

CMF: 41240003

You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.