Acasă Noutăți Cum va fi vremea de 1 Mai și de Paște. Meteorologii au emis primele estimări, iar veștile sunt îmbucurătoare

Cum va fi vremea de 1 Mai și de Paște. Meteorologii au emis primele estimări, iar veștile sunt îmbucurătoare

de Comunicatul
0 comentariu

Potrivit anunțului făcut de directorul ANM Elena Mateescu, în perioada Paștelui și a mini-vacanței de 1 mai vom avea parte de temperaturi semnificativ mai ridicate comparativ cu ultima perioadă. Aceste temperaturi se vor situa la aproximativ 5-6 grade Celsius peste medie.

Această veste aduce cu sine o vreme perfectă pentru activități în aer liber și momente petrecute în natură. Prognoza arată că temperaturile vor atinge frecvent pragul de 25 de grade Celsius, indicând astfel o creștere semnificativă a temperaturilor și apropierea de un adevărat debut de vară. Astfel, persoanele pasionate de activități precum plimbările în natură, picnicurile sau plajele vor avea parte de condiții ideale pentru a se bucura de vremea plăcută și de soarele generos.

Cafenea aflată într-un complex din Popești-Leordeni, mistuită de flăcări. Intervenția pompierilor, îngreunată de vântul puternic

”Este posibil să contăm pe o vreme apropiată de normalul termic și la nivelul întregii săptămâni, așa cum știm că este debutul unei luni mai în țara noastră, cu o vreme în general schimbătoare, dar, în medie, temperaturile mai cresc, comparativ cu luna aprilie, cu 5-6°C.

Adică frecvența zilelor cu valori de peste 25°C, care reprezintă pragul unei zile de vară, este mult mai mare în luna mai, în ultima lună a primăverii în țara noastră”, a declarat Elena Mateescu în cadrul unei intervenții tv.

Ceea ce nu pot meteorologii să prognozeze cu exactitate însă este dacă va ploua sau nu de 1 Mai și de Paște. Fenomenele meteorologice precum ploaia rămân imprevizibile în multe situații și pot fi influențate de mai mulți factori și pot fi extrem de variabile, de la o zi la alta.

Diana Șoșoacă a parcat pe trecerea de pietoni. Senatoarea are deja carnetul suspendat – VIDEO

You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.