Acasă Noutăți Cum trebuie să arate bărbatul ideal pentru Carmen Tănase. „Nu prea mai există”

Cum trebuie să arate bărbatul ideal pentru Carmen Tănase. „Nu prea mai există”

de Comunicatul
0 comentariu

Cum trebuie să arate bărbatul ideal pentru Carmen Tănase. „Nu prea mai există”

Carmen Tănase. Foto: Captură YouTube
Carmen Tănase. Foto: Captură YouTube

În cadrul unui podcast recent pe YouTube, îndrăgita actriță Carmen Tănase a acceptat să împărtășească o serie de gânduri personale. 

Marea artistă a abordat o serie de subiecte, printre care imaginea bărbatului perfect pentru ea.

Unul dintre primele aspecte foarte importante pentru Carmen Tănase este similitudinea cu tatăl ei. Bărbatul ideal, în opinia sa, ar trebui să aibă anumite calități care i-au fost dragi și inspiraționale în figura paternă. 

„Ar trebui să fie ca tata. Și nu prea mai există. Nu neapărat frumos, că nu trebuie să fie acum Adonis. Dar trebuie să aibă ceva”, a spus Carmen Tănase, la „Un podcast mișto, By Bursucu”.

În plus, o calitatea foarte aăreciată de Carmen Tănase este inteligența. Pentru actriță, inteligența înseamnă mai mult decât simpla capacitate de a citi cărți; este vorba despre a fi conectat la realitate și la lumea din jur, să aibă o minte ageră și să fie capabil să discute despre orice subiect.

„Trebuie să fie deștept?” 

„Neapărat” 

„Ce înseamnă să fie deștept pentru tine? Să fi citit foarte multe cărți sau să poți vorbi cu el despre absolut orice?” 

„Să poată comuncia despre absolut orice, să fie informat, să nu fie căzut din lună ca să nu știe pe ce lume e”, a spus Carmen Tănase.

Pe lângă inteligență, umorul este o caracteristică foarte importantă pe care Carmen Tănase ar dori să o vadă în bărbatul ideal. Ea crede că un partener trebuie să aibă capacitatea de a râde și de a aduce bucurie în viața sa. Absența umorului poate fi un impediment major într-o relație, chiar și în cazul unui partener extrem de deștept sau talentat.

„Să aibă umor. Dacă nu are umor, s-a terminat. Poate să fie deșteptul deșteptului. Am văzut și bărbați extraordinar de deștepți care n-aveau pic de umor și e nenorocire”, a spus Carmen Tănase.

Iubirea pentru animale este un alt aspect important pentru Carmen Tănase: 

„Să se pună la mintea mea, să iubească animalele, absolut. Fără această condiție, nu există”, a spus Carmen Tănase.

Romantismul a fost o altă temă abordată de artistă în cadrul discuției. Din punctul său de vedere, acest aspect este important, dar să nu fie în exces:

„Să fie romantic?”

„Nu neapărat, adică să nu fie sirop pe acolo, că nu îmi place chestia asta, dar să dozeze cât trebuie. E, e greu, lasă”, a mai spus Carmen Tănase.

REALITATEASPORTIVA.NET


REALITATEASTAR.NET


TABU.RO


You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.