Acasă Noutăți Cum îți poate fi furată mașina în doar 5 minute? Un român din Anglia îI dă de gol pe hoți – VIDEO

Cum îți poate fi furată mașina în doar 5 minute? Un român din Anglia îI dă de gol pe hoți – VIDEO

de Comunicatul
0 comentariu
Hoții se folosesc cu pricepere de cele ma noi tehnologii (Profimedia)
Hoții se folosesc cu pricepere de cele ma noi tehnologii (Profimedia)

Un român care locuiește din Anglia s-a gândit să vină în sprijinul compatrioților și le-a explicat cum riscă să rămână fără autoturism, în doar câteva minute. Bărbatul a demascat una dintre cele mai eficiente metode pe care o folosesc hoții de autoturisme.

Într-un videoclip pe TokTok, tânărul a oferit detalii despre metodele folosite de hoți și a sugerat câteva măsuri de precauție pentru a preveni astfel de incidente, scrie stiridiaspora.ro.

Hoții folosesc un dispozitiv ieftin, cumpărat de pe piața neagră, care poate prelua codul cheii mașinii și permite furtul acesteia în doar cinci minute. Dispozitivul, cunoscut sub numele de turbo recorder, este conectat la internet și permite deschiderea și pornirea mașinii fără a crea suspiciuni. Când cheia cea nouă a fost codată, automat, cheia ta nu va mai funcționa.

O altă metodă pe care oamenii o folosesc în UK ca să îți fure mașina este pur și simplu să ți-o spargă. Nu numai că e înfricoșător, dar te va costa și mulți bani refaci mașina. Statistic, 20% dintre norocoșii care au văzut pe cameră cine le-a spart mașina au mărturisit poliției că hoțul le admira mașina, ba chiar le făcuse și complimente în aceeași zi.

O soluție simplă ar fi să-ți instalezi un dispozitiv de urmărire sau un imobilizator, un buton ascuns care blochează pornirea motorului.

@skillsite Cum se fura masinile in UK# #romaniinuk #romaniinlondra #romaniuk #romanidinanglia #fyp ♬ original sound – SKILL SITE

REALITATEASPORTIVA.NET


REALITATEASTAR.NET


TABU.RO


You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.