Acasă Noutăți Csoma Botond spune că UDMR susține eliminarea taxei pe concediile medicale la toate categoriile de boli, nu numai pentru cele cronice

Csoma Botond spune că UDMR susține eliminarea taxei pe concediile medicale la toate categoriile de boli, nu numai pentru cele cronice

de Comunicatul
0 comentariu

UDMR consideră că ar trebui eliminată taxa pe concediile medicale la toate categoriile de boli, nu numai pentru bolile cronice, a declarat marţi liderul Grupului Parlamentar UDMR din Camera Deputaţilor, Csoma Botond.

Csoma Botond a afirmat în emisiunea România Politică de la Prima News că majoritatea parlamentară nu a fost de acord cu introducerea pe ordinea de zi a Camerei Deputaţilor a legii de aprobare a OUG privind instituirea taxei pe concedii medicale.

„Am discutat în Biroul Permanent acest subiect, de a introduce legea de aprobare a OUG pe ordinea de zi, şi majoritatea parlamentară nu a fost de acord”, a precizat reprezentantul UDMR. 

El a menţionat că a fost o decizie „împotriva introducerii acelui proiect pe ordinea de zi” şi fără nicio justificare nu a ajuns la vot în plen. 

„Premierul are dreptate, este în procedură parlamentară. Există o OUG prin care s-a introdus această taxă şi aceasta a intrat în procedura parlamentară ca Parlamentul să adopte o lege de adoptare a OUG. Iar acum suntem în această procedură parlamentară, dar majoritatea parlamentară trebuie să fie de acord ca un anumit proiect de lege de aprobare a unei OUG să ajungă pe ordinea de zi. Noi (UDMR – n.a.) suntem de părere că ar trebui eliminată această taxă pentru toate categoriile de boli, nu numai la cele cronice”, a spus Csoma Botond. 

Editor : Liviu Cojan

You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.