Acasă Noutăți Crimă șocantă în Oradea. Cadavrul unei femei a fost găsit într-un geamantan aflat în remorca dintr-o parcare de cartier

Crimă șocantă în Oradea. Cadavrul unei femei a fost găsit într-un geamantan aflat în remorca dintr-o parcare de cartier

de Comunicatul
0 comentariu

Cadavrul unei femei a fost găsit într-o remorcă, în parcarea unui bloc din Oradea, iar o altă femeie a fost găsită în același loc, cu multiple leziuni, dar încă în viața. Polițiștii și criminaliștii sunt pe teren și fac anchete, prefigurându-se cazul unei crime. Există suspiciunea că cele două femei au fost victime ale proxeneților.

UPDATE 14:00 Victima avea 31 de ani, era din Valea lui Mihai și locuia fără forme legale în Oradea. Descoperirea a fost făcută de polițiștii chemați de un bărbat care a sunat la 112, în jurul orei 7:00, după ce a simțit un miros înțepător venind dinspre remorca aflată în parcare, potrivit Bihon.ro.

„Înăuntru a fost găsit un geamantan de 90 cm/60 cm, în care a fost găsit cadavrul, în poziție ghemuită. Decesul se pare că s-a produs ori vineri, ori sâmbătă, urmează să se stabilească în urma autopsiei. Atunci vom afla cu exactitate care este cauza morții”, a declarat pentru sursa citată procurorul Cristian Ardelean, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor.

Femeia rănită și malnutrită găsită într-un apartament din zonă ar fi sora celei ucise, spune aceeași sursă.

Anchetatorii spun că trei persoane – un bărbat și două femei – care ar fi locuit împreună cu cele două victime, au fost duse la audieri. „În funcție de evoluția anchetei vom comunica dacă au dobândit calitatea oficială de suspect sau de inculpat și dacă s-au luat măsuri preventive”, a mai spus procurorul Cristian Ardelean.

UPDATE 11:00 Se conturează tot mai mult ipoteza că cele două femei au fost victimele proxenetismului, anchetatorii având mai multe indicii în această direcție.

Cea de-a doua femeie a fost găsită într-un apartament din cartier, malnutrită și grav rănită. Starea ei este deosebit de gravă și urmează să fie supusă unei intervenții chirurgicale.

Polițiștii au ridicat cel puțin două persoane care au fost duse la audieri, însă nu au precizat dacă aceastea sunt suspecte.

Știrea inițială:

Cadavrul a fost găsit marți dimineață într-un geamantan aflat într-o remorcă din parcarea unui cartier de blocuri noi din Oradea. Cadavrul a fost ridicat și dus la Medicină Legală.

Zona a fost izolată de polițiștii, iar la fața locului au ajuns mai multe echipaje ale oamenilor legii, criminaliști și procuror.

Polițiștii discută cu locatarii din acest cartier pentru a afla informații despre ceea ce s-a întâmplat și au ridicat imaginile de pe camerele de supraveghere de la aceste blocuri, însă, din păcare, puține dintre ele au vizibilitate până în parcare.

Potrivit anchetatorilor, o altă femeie – legată de acest incident – a fost găsită în aceeași zonă cu multiple leziuni. Aceasta a fost dusă de urgență la spital pentru îngrijiri medicale. De asemenea, va fi și ea examinată de un medic legist.

Marți, la ora 10.00, existau puține informații despre acest caz care a șocat toți locatarii din cartier.

Editor : D.C.

You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.