Acasă Noutăți Crimă filmată de camerele de supraveghere pe un drum de lângă Oradea. O femeie și-a ucis fratele după ce l-a strangulat cu o funie

Crimă filmată de camerele de supraveghere pe un drum de lângă Oradea. O femeie și-a ucis fratele după ce l-a strangulat cu o funie

de Comunicatul
0 comentariu

O crimă comisă pe marginea unui drum din județul Bihor a fost surprinsă de camerele de supraveghere. O femeie și-a strangulat fratele și l-a abandonat în câmp. 

VIDEO Atenție, imagini cu impact emoțional

Crima s-a petrecut joi seară, la marginea drumului de legătură dintre Oradea și comunca Sântandrei, aflată în zona limitrofă a orașului.

Momentul a fost filmat de o cameră de supraveghere. În imagini sunt surprinși bărbatul de 42 de ani și sora lui în timp ce se plimbau pe marginea șoselei. La un moment dat, femeia l-a îmbrăncit și l-a scos în afara drumului, apoi l-a strâns de gât pe cu funie.

Bărbatul era în stare avansată de ebrietate și nu a opus rezistență. A căzut la pământ, iar a doua zi dimineață un localnic l-a găsit mort și a alertat poliția.

Femeia a fost ridicată de anchetatori de la serviciu, și-a recunoscut fapta și le-a povestit anchetatorilor cum și-a omorât fratele. Nu se știe momentan de ce a făcut-o. Din primele informații, ar fi fost un conflict spontan.

Femeia a fost arestată pentru 30 de zile și riscă până la 25 de ani de închisoare. 

Editor : G.M.

You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.