Acasă Noutăți Crezi că ești un geniu, iar coeficientul tău de inteligență este peste medie? Demonstreaz-o găsind numărul lipsă în mai puțin de 10 secunde!

Crezi că ești un geniu, iar coeficientul tău de inteligență este peste medie? Demonstreaz-o găsind numărul lipsă în mai puțin de 10 secunde!

de Comunicatul
0 comentariu

Găsește numărul lipsă

Examinând imaginea de mai sus, îți vei putea găsi abilitățile analitice și de rezolvare a problemelor, punându-ți acuitatea mentală la încercare. A te implica în acest tip de puzzle nu este doar o provocare, ci și o oportunitate de a-ți perfecționa abilitățile cognitive.

Imagine

Pentru a rezolva acest puzzle, va trebui să îți exersezi abilitățile matematice și să aplici gândirea analitică. Ia în considerare abordări diferite și folosește experiența pentru a reuni indicii și a găsi soluția. Provocări ca aceasta sunt concepute pentru a-ți provoca mintea, așa că nu ezita să gândești creativ.

Răspuns la provocare la matematică

 • 12 + 9 = 21
 • 12 + 3 = 15
 • 9 + 6 = 15
 • 6 + 3 = 9

Prin urmare, răspunsul este 15.

Testul de inteligență cu dificultate sporită. Câte triunghiuri vezi în imagine? Peste 70% răspund greșit

Beneficiile puzzle-urilor matematice

Angajarea în rezolvarea puzzle-urilor matematice oferă diverse beneficii, cum ar fi reducerea presiunii asupra sănătății mintale și menținerea unei minți ascuțite. Rezolvarea acestor tipuri de puzzle-uri vă poate crește capacitatea de gândire, vă poate întări încrederea în matematică și vă poate îmbunătăți capacitatea de memorie.

În plus, prin implicarea în activități precum puzzle-uri de matematică, îți antrenezi creierul să gândească critic și să abordeze problemele din perspective diferite, ceea ce duce la o mai mare agilitate mentală și la îmbunătățirea abilităților de luare a deciziilor în toate aspectele vieții. Petreceți timp provocându-vă cu puzzle-uri matematice și culegeți recompensele unei minți mai puternice și mai capabile. Acest tip de abilitate constă în folosirea gândirii logice pentru a înțelege și manipula numere, cantități, relații și structuri, cu scopul de a rezolva probleme.

Cum poate fi stabilit IQ-ul unei persoane 

IQ-ul reprezintă măsura inteligenței umane și poate fi stabilit pentru fiecare persoană prin rezolvarea unor teste. În funcție de răspunsurile oferite, oamenii sunt împărțiți în mai multe categorii:  

 • Q peste 140 – geniile și adevărații conducători îl au;
 • Q peste 140 – geniile și adevărații conducători îl au;
 • IQ între  131 și 140 – cercetătorii, specialiștii și manageri au un nivel atât de ridicat al IQ-ului;
 • IQ între 121 și 130 – peste 6% din populația planetei obține astfel de rezultate cu mult peste media normală;
 • IQ între 111 și 120 – reprezintă un nivel puțin trecut de media normală;
 • IQ între 101 și 110 – media normală a nivelului de inteligență;
 • IQ între 91 și 100 – în jur de 25% din populația lumii deține un astfel de rezultat;
 • IQ între 81 și 90 – deși este puțin sub medie, acest rezultat le va oferi oamenilor posibilitatea de a lucra în domenii precum agricultura;
 • IQ între 71 și 80 – în acest caz vorbim deja despre mici probleme. Astfel de persoane vor putea înțelege doar noțiuni elementare.

Sursă text: Click.ro 

Citește și Testul de inteligență care îi încurcă pe toți. Găsește diferența din imagine în 5 secunde și ești un geniu!

You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.