Acasă Noutăți Coșmar pentru o familie din Olt, care s-a trezit cu un șarpe lung de 1,5 metri la streașina casei

Coșmar pentru o familie din Olt, care s-a trezit cu un șarpe lung de 1,5 metri la streașina casei

de Comunicatul
0 comentariu

O familie din Olt a sunat la 112 și a cerut ajutor, după ce a descoperit pe acoperișul casei un șarpe lung de 1,5 metri. Reptila se cuibărise la streașină și reprezenta o reală amenințare pentru proprietari. După ce l-au capturat, jandarmii au eliberat șarpele în mediul său natural, scrie realitateaoltului.ro.

Apelul la 112 a fost dat din comuna Stoicănești, județul Olt. O familie sesiza că un șarpe uriaș și-a făcut cuib în streașina casei lor. Imedat, jandarmii au mers la locul indicat și au intervenit pentru a captura reptila.

“În urma unui apel de urgență 112, un bărbat a solicitat ajutorul pentru îndepărtarea unui șarpe care a pătruns la ștreașina unei case din comuna Stoicănești. Patrula de jandarmi a ajuns rapid la fața locului și a reușit să extragă șarpele de aproximativ 1,5 metri în siguranță, utilizând un dispozitiv specific pentru capturarea reptilelor. Intervenția s-a desfășurat fără incidente”, transmit reprezentanții IJJ Olt.

După ce șarpele a fost capturat, acesta a fost eliberat în mediul său natural, departe de zonele locuite.

“Deși astfel de șerpi sunt neveninoși, apariția lor nu este agreată de oameni. În caz de nevoie, cu încredere, solicitați sprijinul nostru!”, mai transmit jandarmii din Olt.

Panică pentru o familie din Olt, care s-a trezit cu un șarpe lung de 1,5 metri la streașina casei. Sursa foto: realitateaoltului.ro
Panică pentru o familie din Olt, care s-a trezit cu un șarpe lung de 1,5 metri la streașina casei. Sursa foto: realitateaoltului.ro

Nu este primul caz de acest fel. Săptămâna trecută, o familie din Râmnicu Vâlcea a sunat la 112, după ce a descoperit, în baia casei, un șarpe de 1,5 metri lungime. Cu o zi înainte, și jandarmii din Constanța fuseseră chemați să intervină, după ce un șarpe de aproape un metru a fost găsit în peretele unei case. Panică a fost și pentru o familie din Mehedinți, care a sunat la 112 și a sesizat că a găsit un șarpe în dormitor. Reptila își făcuse culcuș sub dulap.

Editor : Izabela Zaharia

You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.