Acasă Noutăți Cîrstoiu: Nicuşor Dan încă mai trăieşte din proiectele lăsate la cheie şi fondurile europene atrase de Gabriela Firea

Cîrstoiu: Nicuşor Dan încă mai trăieşte din proiectele lăsate la cheie şi fondurile europene atrase de Gabriela Firea

de Comunicatul
0 comentariu

Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei Cătălin Cîrstoiu afirmă, într-o postare pe Facebook, că Nicuşor Dan încă mai trăieşte din proiectele lăsate la cheie şi fondurile europene atrase de Gabriela Firea, Cîrstoiu preluând astfel discursul lui Firea, în prezent coordonatoare a campaniei pentru Primăria Bucureştiului, care în mod constant l-a acuzat pe actualul edil că beneficiază de pe urma proiectelor pe care ea le-a iniţiat când era primar. ”Festivismul pe ultima sută de metri nu ţine loc de gândire strategică”., apreciază Cîrstoiu referindu-se la Nicuşor Dan.

”Zero noi proiecte pentru Bucureşti. Asta este performanţa lui Nicuşor Dan la Primăria Capitalei în 4 ani. Dincolo de heirup-ul actualului primar care şi-a pus casca în cap şi inaugurează tot ce se poate până la alegeri, cifrele nu mint. Realitatea este că Nicuşor Dan încă mai trăieşte din proiectele lăsate la cheie şi fondurile europene atrase de Gabriela Firea, fie că vorbim de achiziţia de autobuze hibride şi troleibuze, de reabilitatea sistemului de termoficare, consolidarea clădirilor cu risc seismic şi multe altele”, scrie Cârstoiu luni pe Facebook.

În opinia sa, festivismul pe ultima sută de metri nu ţine loc de gândire strategică.

”Este nevoie de un plan pentru un sistem administrativ superior. Şi mă bucur că doamna Gabriela Firea este parte a acestui nou proiect pentru bucureşteni. Am avut ocazia să discutăm despre acest plan alături de colegii de la organizaţia PSD Sector 6. Şi îl felicit cu această ocazia pe Gabriel Mutu pentru realegerea sa în funcţia de preşedinte al organizaţiei. Împreună vom câştiga Capitala pentru bucureşteni!”, afirmă el în finalul postării.

You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.