Acasă Noutăți Ciolacu: Voi propune mediului privat un program naţional pentru extinderea accelerată a învăţământului dual

Ciolacu: Voi propune mediului privat un program naţional pentru extinderea accelerată a învăţământului dual

de Comunicatul
0 comentariu

Ciolacu: Voi propune mediului privat un program naţional pentru extinderea accelerată a învăţământului dual

Marcel Ciolacu / Foto: Inquam Photos
Marcel Ciolacu / Foto: Inquam Photos

Premierul Marcel Ciolacu a anunţat că va propune mediului privat un program naţional pentru extinderea accelerată a învăţământului dual prin care vor fi, în următorii ani, de cinci ori mai multe locuri cerute de mediul de afaceri în învăţământul dual.

Marcel Ciolacu a declarat, joi, la începutul şedinţei de Guvern, că aceasta este o soluţie pentru deficitul forţei de muncă. 
 
“O altă prioritate, după discuţiile din ultimele săptămâni cu reprezentanţii tuturor marilor investitori, atât români, cât şi străini, este să găsim soluţii pentru deficitul forţei de muncă. Este o problemă structurală a economiei şi de aceea voi propune mediului privat un program naţional pentru extinderea accelerată a învăţământului dual. Acest parteneriat trebuie să ne permită ca în următorii cinci ani să avem 50.000 de locuri anual cerute de mediul de afaceri în învăţământul dual, de cinci ori mai mult decât acum”, a afirmat Marcel Ciolacu.

REALITATEASPORTIVA.NET


REALITATEASTAR.NET


TABU.RO


You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.