Acasă Noutăți Ciolacu merge pe mâna Maiei Sandu: „E singura soluție pentru Republica Moldova”

Ciolacu merge pe mâna Maiei Sandu: „E singura soluție pentru Republica Moldova”

de Comunicatul
0 comentariu
Ciolacu, susținere totală pentru Maia Sandu. Foto/Arhivă
Ciolacu, susținere totală pentru Maia Sandu. Foto/Arhivă

Premierul României a declarat că o susține total pe Maia Sandu, despre care spune că este unica soluție democratică și europeană pentru Republica Moldova. 

Ciolacu a fost întrebat, într-o emisiune TV, despre ultimele ameninţări ale Rusiei la adresa preşedintei Republicii Moldova, Maia Sandu, a cărei politică a fost comparată de purtătoarea de cuvânt a Ministerului rus de Externe, Maria Zaharova, cu politica celui de-al Treilea Reich.

“Maia Sandu este singura soluţie europeană şi democratică pentru Republica Moldova. Nu există altă soluţie democratică decât Maia Sandu. Pentru că şi doamna Maia Sandu are alegeri, România va ajuta Republica Moldova, pentru că în Republica Moldova sunt români, nu sunt altceva. Nu mai sunt moldoveni, nu mai există limba moldovenească, este limba română şi sunt români (…) Este greu să-şi extindă frontul în acest moment domnul dictator Putin (…) Este un război hibrid, este normal să fie aceste ameninţări, dar există şi o logică militară, care arată că, dacă în Ucraina este un război armat, în Republica Moldova este un război hibrid”, a răspuns premierul Marcel Ciolacu. 

REALITATEASPORTIVA.NET


REALITATEASTAR.NET


TABU.RO


You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.