Acasă Noutăți Ciolacu, despre petrecerea primarului din Sinaia într-o clădire RA-APPS: „O să mă informez”

Ciolacu, despre petrecerea primarului din Sinaia într-o clădire RA-APPS: „O să mă informez”

de Comunicatul
0 comentariu

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că nu are informaţii legate de faptul că o clădire a Regiei Autonome Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS), aflată în subordinea guvernului, a fost folosită de primarul din Sinaia, Vlad Oprea, pentru a-şi serva ziua de naştere. El a promis că se va informa la Secretariatul General al Guvernului.

Marcel Ciolacu a fost întrebat vineri cum comentează faptul că primarul staţiunii Sinaia, Vlad Oprea, şi-a serbat ziua de naştere într-o proprietate RA-APPS, în condiţiile în care legea specifică instituţiile care au acces în proprietăţile administrate de RA-APPS.

„Nu am ştiinţă de acest lucru, o să mă informez. Este, cred că, sub Secretariatul General al Guvernului şi o să întreb exact despre ce e vorba”, a răspuns Marcel Ciolacu, potrivitg News.ro.

Întrebat, totodată, dacă edilul ar fi avut voie să folosească acel imobil, Ciolacu a răspuns: „Nu ştiu solicitarea, nu ştiu contextul, dacă a fost vreun demnitar acolo, de aceea lăsaţi-mă să mă informez, o să întreb secretarul general al Guvernului”.

Jurnaliştii de la Recorder şi Centrul de Investigaţii Media au relatat, prezentând şi imagini, despre aniversarea pe care Vlad Oprea şi-a sărbătorit-o la Castelul Foişor, aflat în administrarea RA-APPS, în condiţiile în care statutul clădirii nu prevede organizarea de petreceri private.

Editor : B.P.

You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.