Acasă Noutăți Ciclistul Guy Timor a fost omorât în timpul antrenamentului de un șofer beat și fără permis. Sportivul avea 21 de ani

Ciclistul Guy Timor a fost omorât în timpul antrenamentului de un șofer beat și fără permis. Sportivul avea 21 de ani

de Comunicatul
0 comentariu

Ciclistul Guy Timor, membru al echipei Israelului, a murit, joi, după ce a fost lovit de o maşină condusă de un şofer beat şi fără permis de conducere, în timpul unui antrenament. Sportivul tocmai împlinise 21 de ani.

În momentul impactului, şoferul beat şi fără permis încerca să scape de poliţie, în apropiere de intersecţia Nehora, în sudul ţării. Tânărul ciclist a fost lovit dimineaţa, în timpul ultimei sale sesiuni de antrenament înainte de a pleca în Cehia pentru o cursă.

Potrivit Times of Israel, publicație citată de news.ro, suspectul, în vârstă de 20 de ani, nu a deţinut niciodată permis de conducere şi a refuzat să oprească în ciuda faptului că poliţia i-a cerut acest lucru. În imaginile surprinse de camerele de supraveghere din maşină se vede cum şoferul a trecut pe culoarea roşie a semaforului chiar înainte de a lovi bicicleta. Şoferul a fost arestat.

Timor a reprezentat Israelul la campionatele europene şi mondiale din ultimii ani. În 2023, el a câştigat o medalie de argint la campionatele israeliene de ciclism pe şosea U23. În acest an, el a câştigat, de asemenea, argintul la campionatele israeliene de ciclism pe pistă.

Editor : D.C.

You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.