Acasă Noutăți Cel mai în vârstă student din România a absolvit, sâmbătă, Universitatea “1 Decembrie 1918″din Alba Iulia. Evenimentul, marcat cu ropote de aplauze

Cel mai în vârstă student din România a absolvit, sâmbătă, Universitatea “1 Decembrie 1918″din Alba Iulia. Evenimentul, marcat cu ropote de aplauze

de Comunicatul
0 comentariu

Născut în 17 iunie 1935, Aurel Voicu, inginer mecanic şi primar al oraşului Cugir până în 2004 şi viceprimar până în 2008, a urmat masteratul la “Cercetarea, conservarea şi valorificarea patrimoniului istoric”, fiind pasionat de istorie.

Momentul a fost marcat și pe pagina de Facebook a instituției de învățământ superior:

„A fost o zi atât de magică astăzi! Felicităm toți absolvenții PROMOȚIEI 2024 #UAB!
Mulțumim tuturor, părinți, profesori, prieteni, pentru prezența în număr atât de mare la Festivitatea și Parada de Absolvire din acest an! 
Desigur, într-o zi atât de specială nu putea lipsi un moment cu adevărat unic: premierea celui mai onorabil absolvent al UAB, Dl. Voicu Aurel, care la aproape 90 de ani a absolvit studiile de Masterat în cadrul universității noastre!  Vă felicităm cu drag pentru perseverență și activitatea dumneavoastră ca student exemplu.”

 În cadrul festivității de absolvire a promoţiei 2024, rectorul universității, Daniel Breaz, a spus,că Aurel Voicu este “un exemplu” şi că este “o onoare” pentru Universitatea “1 Decembrie 1918” să îl aibă ca absolvent.

Peste o mie de absolvenţi au participat sâmbătă la festivitatea organizată în Piaţa Cetăţii din Alba Iulia, printre aceştia aflându-se şi tineri din peste 30 de ţări, potrivit rectorului.”Sunteţi o promoţie aparte, sunteţi o promoţie specială, sunteţi o promoţie care, cu siguranţă, ne va aduce mândrie. Veţi fi o promoţie de succes, pentru că aşa au fost şi celelalte promoţii ale universităţii noastre”, le-a transmis Daniel Breaz.

Înfiinţată în 1991, când avea o singură facultate, cea de Ştiinţe Umaniste, cu specializările Istorie şi Teologie Ortodoxă, şi un Colegiu Tehnic şi Economic, universitatea de stat din Alba Iulia are în prezent cinci facultăţi – de Istorie, Litere şi Ştiinţe ale Educaţiei, de Ştiinţe Economice, de Informatică şi Inginerie, de Drept şi Ştiinţe Sociale şi de Teologie Ortodoxă.  

“Rușinea” pe care a trăit-o un milionar român când a comandat o șampanie de 2.000 de euro la Nisa. Povestea incredibilă a omului de afaceri

You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.