Acasă Noutăți Ce îndulcitor poți folosi când faci dulceață. Cu ce poți înlocui zahărul

Ce îndulcitor poți folosi când faci dulceață. Cu ce poți înlocui zahărul

de Comunicatul
0 comentariu

Ce îndulcitor poți folosi când faci dulceață. Cu ce poți înlocui zahărul

Ce îndulcitor poți folosi când faci dulceață. Cu ce poți înlocui zahărul
Ce îndulcitor poți folosi când faci dulceață. Cu ce poți înlocui zahărul

Există un ingredient cheie care face ca gemul cumpărat din magazin să nu fie benefic sănătății organismului tău: zahărul rafinat. De aceea, specialiștii au venit cu o soluție. Află ce îndulcitor poți folosi când faci dulceață.

Punctul de pornire ale acestui articol este că la două linguri de dulceață din magazin, trebuie să iei în considerare că sigur au în compoziție una de zaharuri albe rafinate. Adică 50% fructe, 50% zahăr.

Ce îndulcitor poți folosi când faci dulceață

Din păcate, unele mărci folosesc și mai mult zahăr decât atât. Specialiștii recomandă să fii atentă la dulceața cumpărată din magazin, deoarece conținutul ei poate avea până la 50% zaharuri rafinate sau mai mult.

Și dacă asta nu sună suficient de rău, majoritatea gemurilor cumpărate din magazin sunt făcute folosind doar sucul fructelor, eliminând pulpa și coaja.

Procedând astfel, gemului i se fură toate fibrele sănătoase găsite în piele și pulpă, lăsând în urmă doar zaharurile concentrate din suc. Fibrele sunt esențiale pentru a ajuta la încetinirea absorbției zaharurilor în fluxul sanguin.

Vestea bună este că magazinele au început să aducă la raft duceață fără zahăr, dar vestea proastă este că prețul lor ridicat este suficient pentru a ține majoritatea oamenilor departe.

Pe de altă parte, dulceața nu are nevoie de zahăr. Fructele folosite în conserve și marmelade au toată dulceața de care ai nevoie. Prin urmare, poți face dulceață de casă fără zahăr, care e mai sănătoasă și mai ieftină decât cea cumpărată din magazin.

Câte calorii și cât zahăr conține pepenele roșu. Ce recomandă ghidurile de nutriție

Dulceață cu ingrediente sănătoase, da există

Zahărul este cel care face dulceața groasă, dulce și îi prelungește perioada de valabilitate. Deci, cum poți avea toate aceste proprietăți în dulceața ta fără zahăr?

Cel mai simplu mod de a face dulceață dulce fără zahăr este să folosești doar fructe foarte coapte. Chiar mai bine dacă acel fruct este de sezon și cultivat local.

Când fructele se coc la capacitate maximă, ele dezvoltă sucul și aroma de care ai nevoie pentru a le integra în preparatele tale.

Dacă fructele coapte nu sunt o opțiune sau dacă fructele alese de tine sunt prea acidulate, poți înlocui zahărul cu eritritol într-un raport de aproximativ 10:7 eritritol / zahăr.

Citește continuarea aici

Câte grame de zahăr are un măr. Ce beneficii și câte calorii are acest fruct popular

REALITATEASPORTIVA.NET


REALITATEASTAR.NET


TABU.RO


You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.