Acasă Noutăți Cătălin Cîrstoiu a explicat cum a ajuns Traian Băsescu să-i fie naș: Eram un copil, aveam 23 de ani

Cătălin Cîrstoiu a explicat cum a ajuns Traian Băsescu să-i fie naș: Eram un copil, aveam 23 de ani

de Comunicatul
0 comentariu

Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL pentru Primăria Capitalei, a fost întrebat ce lecţie politică a învăţat de la naşul său de cununie Traian Băsescu.

”De la preşedintele României. Lecţia cea mai importantă a fost faptul că întotdeauna la domnia sa am văzut o preocupare majoră pentru interesul naţional. Şi asta am văzut constant, constant. E de apreciat”, a spus Cîrstoiu.

Întrebat dacă Traian Băsescu a fost un primar mai bun sau un preşedinte mai bun, Cătălin Cîrstoiu a răspuns: ”Eu cred că a fost un om devotat ţării lui, indiferent că a fost la primărie sau în partea cealaltă”.

Medicul Cătălin Cîrstoiu a mai fost întrebat cum a ajuns să fie cununat de Traian Băsescu.

”Eram un copil, aveam 23 de ani. Eram student în anul V, ne ştiam, avea o relaţie cu părinţii mei. E o chestie atât de intimă, eram tineri şi frumoşi”, a spus Cîrstoiu.

Candidatul PSD-PNL a explicat de ce i-a recomandat Traian Băsescu să nu intre în cursa pentru Primăria Capitalei.

”Eu sunt tată. Pe asta era centrată discuţia despre a nu candida. E o atitudine normală şi logică. Să ştiţi că eu vreau să conving bucureştenii să mă voteze. Şi dânsul e bucureştean”, a spus Cîrstoiu.

Întrebat dacă i-a fost şi medic fostului preşedinte, Cătălin Cîrstoiu a răspuns: ”De toate. Îi sunt şi naş, că i-am botezat-o pe cea mică a Elenei Băsescu. Nu mai ştim ce suntem”.

Săptămâna trecută, în ziua în care a fost prezentat drept candidat PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a dezvăluit că a avut o discuţie lungă cu naşul său, Traian Băsescu, despre candidatură, şi acesta i-a explicat de ce nu e bine să între în cursa electorală. ”Nu am ascultat, aşa sunt eu”, a spus Cîrstoiu.

Cătălin Cîrstoiu este fiul politicianului Ion Cîrstoiu. La începutul anilor 90, tatăl său a fost prefect de Argeş şi primar al muncipiului Piteşti. Între 1996 şi 2004, Ion Cîrstoiu a fost deputat ales pe listele PD, partid condus din 2001 de Traian Băsescu.

You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.