Acasă Noutăți Caravana Medicală face bine România. Sute de bistrițeni au beneficiat de asistență medicală VIDEO

Caravana Medicală face bine România. Sute de bistrițeni au beneficiat de asistență medicală VIDEO

de Comunicatul
0 comentariu

Caravana Medicală face bine România. Sute de bistrițeni au beneficiat de asistență medicală VIDEO

Foto arhivă
Foto arhivă

Dotată cu echipamente medicale de ultimă generație și condusă de o echipă dedicată de profesioniști din domeniul sănătății, Caravana Medicală oferă o gamă largă de servicii medicale.

Caravana Medicală nu înseamnă doar despre servicii medicale! Este despre construirea unei comunități și suport reciproc. Prin implicarea voluntarilor și a partenerilor, proiectul reprezintă un exemplu viu al modului în care colaborarea poate genera schimbări pozitive, tangibile, în viețile oamenilor.

Caravana Medicală întinde o mână de ajutor și oferă românilor năpăstuiți servicii medicale gratuite, la standarde europene.

Peste 300 de locuitori din Comuna Lechița au beneficiat de serviciile gratuite oferite de specialiștii ce activează în spitalul mobil din cadrul Caravanei Medicale România Suverană, în primele două zile de activitate în județul Bistrița Năsăud.

Impactul Caravanei se măsoară nu doar în numărul de consultații oferite sau boli diagnosticate, ci și în zâmbetele redăruite și în speranțele reînviate. Caravana Medicală este o mărturie a angajamentului față de binele comun, demonstrând că, împreună, putem face o diferență semnificativă în sănătatea și bunăstarea societății noastre.

REALITATEASPORTIVA.NET


REALITATEASTAR.NET


TABU.RO


You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.