Acasă Noutăți Capitala are încă 1,75 km de conductă nouă de termoficare, anunță Nicușor Dan

Capitala are încă 1,75 km de conductă nouă de termoficare, anunță Nicușor Dan

de Comunicatul
0 comentariu

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă marţi darea în exploatare a încă 1,75 km de conductă nouă de termoficare. Tronsonul alimentează cu agent termic locuinţele de pe Bd. Ion Mihalache, între intersecţiile cu Bd. Banu Manta şi Bd. Mareşal Averescu.

”Dăm în exploatare încă 1,75 km de conductă nouă de termoficare. Acest tronson alimentează cu agent termic locuinţele de pe Bd. Ion Mihalache, între intersecţiile cu Bd. Banu Manta şi Bd. Mareşal Averescu”, anunţă primarul Capitalei.

Potrivit lui Nicuşor Dan, Compania Municipală Energetica Servicii a înlocuit conductele vechi de peste 40 de ani cu unele noi, preizolate şi dotate cu senzori de detecţie a avariilor.

”Angajaţii companiei lucrează în condiţii dificile, într-o galerie de termoficare îngustă, plină de deşeuri, cu o configuraţie tehnică cu grad maxim de dificultate. Lucrarea face parte din Obiectivul 4 – Magistrala II-III Grozăveşti, cu o lungime totală de 11 km, din care au fost modernizate până în prezent conducte pe o lungime de peste 7 km”, precizează primarul.

You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.