Acasă Noutăți Blocaj rutier pe Dealul Feleacului, între Cluj și Turda. Bătaie de joc pentru sute de șoferi, care stau la cozi kilometrice sub soarele canicular – VIDEO

Blocaj rutier pe Dealul Feleacului, între Cluj și Turda. Bătaie de joc pentru sute de șoferi, care stau la cozi kilometrice sub soarele canicular – VIDEO

de Comunicatul
0 comentariu
Șoferii așteatpă în arșita necruțătoare (foto: ABC News)
Șoferii așteatpă în arșita necruțătoare (foto: ABC News)

Șoferii așteatpă în arșita necruțătoare (foto: ABC News)
Șoferii așteatpă în arșita necruțătoare (foto: ABC News)

Drumarii au reușit din nou să-i scoată din sărite pe șoferi, din cauza lucrărilor pe care le fac în momente nepotrivite. Miercuri la amiază s-au format cozi kilometrice în zona Dealului Feleacului, din cauza restricțiilor impuse pentru lucrări la carosabil. Nemulțumiți pe bună dreptate, conducătorii auto au răbufnit, întrebându-se dacă era oportun ca într-o zi cu alerte de caniculă să se blocheze traficul chiar în orele de maxime termice.

Trafic blocat la urcarea Feleacului, dinspre Cluj-Napoca, au sesizat șoferii care stau și așteaptă în coloană, din cauza unor lucrări la partea carosabilă, a scris Turda News.

”Feleacul blocat dinspre Cluj spre Turda. Lucrari la drum, pe cod galben si portocaliu de canicula. Poti lesina in masina ca un caine parasit. Oare noaptea nu se pot executa totusi aceste reparatii minore? Sau vrea Ciolacu sa vanda mai multa motorina scumpita, ca trebuie sa stam in rampa cu aer conditionat la maxim?”, a sesizat o cititoare. 

Probleme ar fi și la coborârea Feleacului, spre Cluj. ”La fel e si de la Turda spre Cluj”, a precizat un consilier județean din Turda. 

Publicația citată susține că oficialitățile nu au anunțat nicio lucrare și nici vreo restricție de circulație.

REALITATEASPORTIVA.NET


REALITATEASTAR.NET


TABU.RO


You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.