Acasă Noutăți Biden va acorda un al doilea interviu televizat după dezbaterea dezastruoasă cu Trump

Biden va acorda un al doilea interviu televizat după dezbaterea dezastruoasă cu Trump

de Comunicatul
0 comentariu

Preşedintele SUA, Joe Biden, va acorda un al doilea interviu lunea viitoare, după dezbaterea din 27 iunie cu oponentul său republican Donald Trump şi pe fondul presiunii în creştere de a renunţa la candidatură în perspectiva alegerilor prezidenţiale din 5 noiembrie, informează EFE.

Interviul va fi difuzat de NBC în jurul orei 21:00, ora Washingtonului (2:00 GMT), scrie Agerpres.

Vinerea trecută, Biden şi-a făcut prima apariţie în faţa camerelor de luat vederi după dezbaterea dezastruoasă cu Trump şi a respins orice posibilitate de a se retrage din cursă, spunând că o va face numai dacă “Dumnezeu Atotputernicul” i-ar cere să facă acest lucru.

“Nu cred că există cineva mai calificat decât mine să fie preşedinte şi să câştige această cursă electorală”, a declarat cu acel prilej Biden, care, în cazul în care ar fi reales preşedinte, va avea peste 85 de ani la încheierea mandatului.

Prestaţia slabă a lui Biden la dezbaterea din 27 iunie împotriva fostului preşedinte Donald Trump a provocat o criză politică la Washington, cu multiple apeluri din partea legiuitorilor şi a personalităţilor influente din cadrul Partidului Democrat care i-au cerut preşedintelui să se retragă din cursă.

Preşedinta Camerei Reprezentanţilor, Nancy Pelosi, foarte influentă în rândul “elitelor” Partidului Democrat, a refuzat miercuri să-i acorde sprijinul explicit preşedintelui Biden, într-un interviu în cadrul programului “Morning Joe”.

“El este cel care decide dacă va candida. Cu toţii îl încurajăm să ia această decizie, pentru că timpul ne presează”, a insistat ea.

Potrivit ultimelor sondaje, Trump este în avantaj în faţa lui Biden. Media sondajelor efectuate de site-ul FiveThirtyEight arată că fostul preşedinte monopolizează 42,1% din intenţiile de vot, cu 2,1 puncte procentuale mai mult decât rivalul său democrat.

Editor : A.P.

You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.