Acasă Noutăți Biblioteca secretă de la Vatican: ce ascund arhivele papale – 6 teorii uluitoare

Biblioteca secretă de la Vatican: ce ascund arhivele papale – 6 teorii uluitoare

de Comunicatul
0 comentariu

Deoarece în secolul al XVII-lea exista o mentalitate fermă conform căreia oamenii de rând nu ar trebui să fie la curent cu informațiile schimbate de regi și papi, arhivele de la Vatican au fost ținute bine ascunse. Doar că, de fapt, speculații despre Biobioteca secretă au fost consemnate în secolul al IV-lea, când a fost menționată atât biblioteca, cât și arhiva papilor de la Vatican, scrie Click.ro.

Se spune că aceste documente secrete ascund informații ce ar putea schimba istoria sau religiile, cum ar fi alte versiuni ale Evangheliilor, scrieri despre sfârșitul lumii, dovezi despre existența extratereștrilor, cât și a cărților de magie neagră.

Deși sunt cunoscute doar de puține persoane, așa cum dau asigurări adepții scenariilor conspiraționiste, internetul este plin de descrieri ale documentelor care ar fi adăpostite aici în Biblioteca Vaticanului.

Teorii privind biblioteca Vaticanului

– În Bliblioteca secretă din Vatican ar fi ascunse alte versiuni ale Evangheliilor. Acestea ar arăta faptul că Isus Hristos este un om obișnuit, ci nu Fiul lui Dumnezeu, sau că s-ar fi însurat cu Maria Magdalena și ar fi avut copii.

– Ar fi ținute ascunse și cărți secrete despre sfârșitul lumii, cum ar fi detalii și date despre Apocalipsă, semnele vremurilor, Antihrist și a două venire a lui Isus pe Pământ. Ele sunt ascunse pentru a nu crea panică și haos.

– Biblioteca secretă de la Vatican ar deține și dovezi despre existența extratereștrilor. Aceștia ar fi vizitat planeta noastră de-a lungul istoriei și ar fi avut contacte cu liderii credincioși, iar aceste dovezi ar include artefacte, documente sau cadavre ale unor ființe de pe alte planete.

– Alte tipuri de documente care s-ar găsi în arhivele secrete prezintă acțiunile de implicare a unor guverne sau ale unor organizații misterioase în istoria lumii. Cei care susțin această teorie sunt de părere că Vaticanul deține informații despre adevărații conducători ai lumii.

– Biblioteca Vaticanului ar păstra scrieri de magie neagră, atribuite Diavolului sau unor vrăjitori celebri, care ar conține formule, ritualuri și incantații pentru a invoca forțe malefice sau a obține puteri supranaturale, relatează cespuneu.ro.

– Alte informații pe care mai marii Vaticanului nu ar dori să fie făcute publice ar fi legate de relațiile speciale cu sovieticii, cu naziștii sau cu CIA.

Nu există dovezi care să susțină aceste teorii cum că Biblioteca secretă a Vaticanului ar ascunde secrete uluitoare sau periculoase.

You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.