Acasă Noutăți Bătaie între mai multe persoane și doi candidați la locale, în Dâmbovița. Poliția a intervenit cu spray-uri lacrimogene

Bătaie între mai multe persoane și doi candidați la locale, în Dâmbovița. Poliția a intervenit cu spray-uri lacrimogene

de Comunicatul
0 comentariu

Un conflict spontan a avut loc, duminică, în localitatea dâmboviţeană Măneşti, în care au fost implicaţi şi doi candidaţi la alegerile locale. Poliţiştii au intervenit cu spray-uri lacrimogene şi două persoane au ajuns la spital, informează IPJ Dâmboviţa.

“La data de 9 iunie a.c., poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Măneşti au fost sesizaţi cu privire la faptul că membri unei familii au tras de o persoană să o bage într-un autoturism. În urma deplasării la faţa locului şi din verificările preliminare, s-a stabilit că trei persoane care s-ar fi deplasat cu un autoturism ar fi vrut să îl parcheze şi i-ar fi solicitat unei alte persoane să se deplaseze din zona respectivă, fără a fi manifestate acte de violenţe. Ulterior, în zonă, a venit un candidat la funcţia de primar şi un candidat la funcţia de consilier local, însoţiţi de o altă persoană. La un moment dat, în urma unui conflict spontan, cei doi bărbaţi de 30 şi 56 de ani ar fi fost agresaţi fizic de cele trei persoane reclamate”, precizează IPJ Dâmboviţa, pentru Agerpres.

Conform sursei citate, un alt bărbat, de 53 de ani, candidat la funcţia de primar din comună, ar fi fost ameninţat cu acte de violenţă de aceleaşi persoane.

Poliţiştii au intervenit pentru aplanarea conflictului, fiind utilizat spray-ul iritant lacrimogen. Persoanele implicate în conflict au fost conduse la sediul poliţiei pentru audieri şi pentru stabilirea circumstanţelor producerii conflictului.

“Cele două persoane agresate fizic au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale. În prezent, poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii evenimentului, urmând să fie dispuse măsurile prevăzute de lege”, mai informează IPJ Dâmboviţa.

Editor : M.I.

You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.