Acasă Noutăți Bătaie între deținuți, în Penitenciarul Pitești. Poliția a intervenit să aplaneze conflictul

Bătaie între deținuți, în Penitenciarul Pitești. Poliția a intervenit să aplaneze conflictul

de Comunicatul
0 comentariu

Poliţiştii au intervenit, joi, la Penitenciarul din Ploieşti, unde doi deţinuţi s-au luat la ceartă, în timpul unui meci de tenis, unul dintre ei fiind bătut de celălalt. Bărbatul agresat a primit îngrijiri medicale în incinta închisorii şi nu a vrut să fie dus la spital. De asemenea, el a refuzat să depun plângere împotriva agresorului.

”La data de 16 mai a.c., în jurul orei 15.00, poliţiştii din cadrul Secţiei nr.3 de Poliţie Ploieşti au fost sesizaţi despre faptul că în incinta unui penitenciar din municipiul Ploieşti un deţinut ar fi fost agresat de alţi deţinuţi. În baza sesizării, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, stabilindu-se faptul că în urma unui conflict verbal, spontan, privind un meci de tenis dintre deţinuţi, un bărbat de 28 de ani ar fi lovit în zona capului un alt bărbat, de 38 de ani”, transmit oficialii Poliţiei Prahova.

Bărbatul agresat a primit primul ajutor medical în penitenciar şi nu a vrut să fie dus la spital. De asemenea, deţinutul  nu a vrut să depună plângere în urma incidentului.

În urma incidentului, Poliţia a deschi dosar penal care vizează comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe

You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.