Acasă Noutăți Bărbat reținut pentru furt din școală. A „plecat” cu 5.000 de lei la el și cu aparatură electronică

Bărbat reținut pentru furt din școală. A „plecat” cu 5.000 de lei la el și cu aparatură electronică

de Comunicatul
0 comentariu

Un bărbat de 30 de ani, din Oraviţa, judeţul Cararaş-Severin, a fost reţinut de poliţişti, după ce, împreună cu un tânăr, a intrat într-o şcoală de unde a furat 5.000 de lei, un laptop şi um DVR de la sistemul de supraveghere. O parte dintre bunurile furate au fost recuperate.

”Astăzi, 16 mai, poliţişti de la Poliţia Oraşului Oraviţa au reţinut pentru 24 de ore, un bărbat de 30 ani, din Oraviţa, bănuit că, la începutul acestei săptămâni, împreună cu un alt tânăr din localitate, ar fi pătruns în incinta unei şcoli din Oraviţa, de unde ar fi sustras aproximativ 5.000 de lei, un laptop şi un dispozitiv DVR de la sistemul de supraveghere”, a transmis IPJ Caraş-Severin.

În urma investigaţiilor, poliţiştii i-au identificat pe cei doi bărbaţi care au furat din incinta şcolii şi au reuşit să recupereze de la ei o parte din bunurile furate.

”Bărbatul de 30 de ani a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin, urmând ca în cursul zilei de mâine să fie prezentat procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oraviţa, pentru dispunerea de măsuri legale”, a precizat IPJ Caraş-Severin.

Bărbatul este cercetat pentru infracţiunea de furt calificat.

You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.