Acasă Noutăți Avertisment după ce o dansatoare a murit sufocată în timp ce avea relații intime cu iubitul ei

Avertisment după ce o dansatoare a murit sufocată în timp ce avea relații intime cu iubitul ei

de Comunicatul
0 comentariu

Un medic legist a emis un avertisment după ce o anchetă a stabilit că o femeie a fost strangulată de iubitul ei, în timp ce întrețineau relații intime.

Georgia Brooke, de 26 de ani, a fost sufocată de Luke Cannon, care a fost și el găsit mort a doua zi, a transmis serviciul de medicină legală din Bradford, Anglia, potrivit BBC.

Medicul legist Martin Fleming a spus că la mijloc a fost vorba de un accident nefericit și a avertizat că practica de sufocare sexuală este una „periculoasă”, care „de prea multe ori se termină cu consecințe fatale”.

Mama Georgiei, Samantha Beaumont, a spus că familia era în căutarea dreptății și că acum și-a găsit liniștea.

Luke Cannon, de 31 de ani, și-a dus iubita la spital în noaptea incidentului, care a avut loc pe 3 februarie 2022, dar a fugit prin ieșirea de incendiu înainte ca poliția să poată vorbi cu el, potrivit anchetei.

S-a deschis un dosar pentru crimă, însă el a fost găsit mort a doua zi, într-o zonă împădurită din apropierea orașului.

Prietenii cuplului au declarat în instanță că cei doi au avut o relație sexuală „experimentală” și au menționat că Georgia Brooke căuta plăcerea prin sufocare.

Acest lucru a fost confirmat și de mesajele pe care ea le-a trimis apropiaților și care au intrat în posesia poliției.

Dar medicul legist Chris Johnson a spus că presiunea asupra gâtului Georgiei a fost prea mare și a durat prea mult. De asemenea, deși nu există dovezi că Luke Cannon ar fi intenționat să-și omoare iubita în timpul incidentului, el a folosit o forță „excesivă”, iar ea nu ar fi avut posibilitatea să spună „stop”.

Medicul legist a mai spus că moartea Georgiei Brooke ar trebui să transmită un „mesaj puternic” persoanelor tentate să apeleze la această practică în timpul actului sexual. „Acest tip de act sexual este periculos și nesăbuit și prea des se termină cu consecințe fatale”, a spus Johnson.

Mama Georgiei a declarat în timpul anchetei că fiica ei, cea mai mică dintre cei patru copii, „excelase” la dans de la vârsta de cinci ani și a practicat diverse stiluri la un standard înalt. Înainte de a muri, primise o ofertă de lucru în Grecia, unde mai fusese în 2020.

Femeia a mai spus că fiica sa și-a schimbat comportamentul după ce a început să se întâlnească cu Luke Cannon, în 2021. Deși și-a manifestat îngrijorarea, fiica ei nu a vrut să țină cont de părerile ei. Samantha Beaumont a povestit că acesta încerca să-i controleze orice aspect al vieții și chiar îi spunea cu ce să se îmbrace sau pe ce loc să se așeze atunci când veneau împreună în vizită la ea.

Însă fratele lui Luke Cannon, Joshua, a spus că acesta „a avut cu adevărat grijă” de Georgia și că a fost o „persoană generoasă, care făcea întotdeauna tot ce putea pentru a ajuta oamenii”.

„Georgia avea toată viața înainte. Pasiunea ei pentru dans a fost viața ei și adevărata ei dragoste. Georgia avea 26 de ani, era o dansatoare frumoasă și talentată, adorată și iubită de mama ei și de întreaga familie”, este un pasaj din declarația mamei citită în instanță.

Editor : D.C.

You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.