Acasă Noutăți Asta da surpriză cu transferul lui Horațiu Moldovan! Ce echipă din La Liga e la… – Prosport

Asta da surpriză cu transferul lui Horațiu Moldovan! Ce echipă din La Liga e la… – Prosport

de Comunicatul
0 comentariu

O echipă din La Liga e la un pas să îl transfere pe Horațiu Moldovan de la Atletico Madrid.

Internaționalul român a anunțat că nu își dorește să mai continue la Atletico Madrid deoarece nu mai acceptă statutul de rezervă. Transferat la începutul acestui an în Spania, Horațiu Moldovan nu a fost folosit niciun minut de Diego Simeone, iar acum e aproape de un transfer surpriză în La Liga.

Horațiu Moldovan, coleg cu un alt român de la EURO 2024

Unul din cei mai în formă portari români de anul trecut a fost transferat de Atletico Madrid de la Rapid, dar nu a impresionat la echipa lui Diego Simeone și a rămas doar pe banca de rezervă. Horațiu Moldovan a pierdut și locul de titular la naționala României. Ar putea deveni coleg cu un alt român cu care a scris istorie la Campionatul European din Germania.

După ce și-a exprimat dorința de a găsi o echipă la care poate fi titular, au intrat pe fir mai multe formații care s-au interesat de internaționalul român. Cei de la Rayo Vallecano și-ar fi manifestat deja interesul pentru portarul român. Gruparea la care evoluează Andrei Rațiu, ar dori să îl împrumute pe Moldovan de la Atletico Madrid în acest sezon.

„Nu-s genul căruia îi place să facă excursii, așa, pe românește. Nu știu dacă vara asta plec, pentru că depinde de ce fac la EURO, depinde de ce oportunități apar, dar clar vreau să merg undeva să joc. Fie vara asta, fie în iarnă vreau să plec de la Atletico Madrid”, a declarat Horațiu Moldovan în cadrul unui podcast.

Momentan, conducerea lui Rayo Vallecano discută cu reprezentanții jucătorului și ai clubului pentru mutarea surpriză din La Liga. La noua sa echipă, Moldovan ar avea concurență pe post cu spaniolii Dani Cardenas și Miguel Morro.

Rayo Vallecano este interesată să aducă un nou portar după ce titularul de drept, nord-macedoneanul Stole Dimitrievski a plecat la Valencia, la finalul contractului cu gruparea spaniolă.

Horațiu Moldovan, pe radarul scoțienilor de la Celtic

Joe Hart s-a retras la finalul sezonului și Celtic a rămas fără portar. Astfel, scoțienii au pus ochii pe internaționalul român chiar din iarna trecută, dar jucătorul a preferat să plece în Spania.

Rămâne de văzut cum vor evolua lucrurile în ceea ce privește posibila plecare a lui Horațiu Moldovan de la Atletico Madrid. Momentan, jucătorul se bucură de vacanță, departe de ochii curioșilor, alături de superba sa iubită, Aza Gabriela.

Redactor la Prosport.ro din 2024, cu o experiență în presa online de peste zece ani. A colaborat cu publicații precum adevarul.ro și bravonet.ro. De-a lungul carierei de jurnalist a scris pe domenii cum ar fi economic, politic, social, afaceri, lifestyle și sport.

Absolvent al Facultății de …

citește mai mult

You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.