Acasă Noutăți Angajații de la Casa de Pensii Buzău, din nou în stradă. Care sunt nemulțumirile

Angajații de la Casa de Pensii Buzău, din nou în stradă. Care sunt nemulțumirile

de Comunicatul
0 comentariu

Angajații de la Casa de Pensii Buzău, din nou în stradă. Care sunt nemulțumirile

Angajații de la Casa de Pensii Buzău protestează, din nou. Foto/newss.ro
Angajații de la Casa de Pensii Buzău protestează, din nou. Foto/newss.ro

Zeci de angajați ai instituției ameninţă cu greva de avertisment în situaţia în care până miercuri solicitările sindicatelor nu vor fi luate în calcul de către Guvern.

Salariaţii au declanşat un protest spontan şi au afişat mesaje precum “Profesioniştii merită respect!”, “Voi vreţi austeritate, noi vrem respect şi demnitate!”, ” Tratament echitabil, fără discriminare în administraţia publică!” sau “Salariile noastre sunt ajunse din urmă de salariul minim pe economie!”

“Suntem în cea de-a treia zi de proteste. Timp de o oră suntem în curtea instituţiei să ne strigam nemulţumirile legate de salarii. În continuare asigurăm activitatea cu publicul. Dacă nemulţumirile noastre nu vor fi luate în seamă, pentru miercuri, 22 noiembrie, este programată o greva de avertisment între orele 8-10. Astăzi suntem peste 30 de angajaţi ieşiţi la protestul spontan”, a precizat unul dintre membrii Sindicatului naţional al instituţiilor din Ministerul Muncii, Denisa Irimia.

Angajaţii solicită salarii echitabile şi îmbunătăţirea condiţiilor de muncă.

“Solicităm salarii echitabile, condiţii de muncă optime, alocarea unui personal suficient pentru a face faţă volumului de muncă, plata orelor suplimentare, optimizarea aplicaţiilor informatice şi nu în ultimul rând stabilitatea locurilor de muncă”, a transmis Denisa Irimia.

Greva de avertisment ar putea fi urmată de o grevă generală, au mai transmis sindicaliştii. Pe parcursul săptămânilor precedente, proteste similare au mai avut loc la nivelul Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) şi a Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Buzău

REALITATEASPORTIVA.NET


REALITATEASTAR.NET


TABU.RO


You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.