Acasă Noutăți Andrew și Tristan Tate sunt acuzați de evaziune fiscală în Marea Britanie

Andrew și Tristan Tate sunt acuzați de evaziune fiscală în Marea Britanie

de Comunicatul
0 comentariu

Andrew și Tristan Tate sunt acuzați că nu au plătit impozit pe veniturile de 21 de milioane de lire sterline obținute din afacerile lor online în perioada 2014 – 2022. Poliția din Devon și Cornwall au deschis un proces civil împotriva fraților și a unei a treia persoane, denumită doar J, potrivit BBC.

Poliția încearcă să recupereze aproximativ 2,8 milioane de lire sterline din șapte conturi bancare înghețate, o cerere pe care cei trei inculpați o contestă.

„Andrew Tate și Tristan Tate sunt evazioniști fiscali și de TVA în serie. Ei, în special Andrew Tate, sunt nerușinați în această privință”, a declarat luni Sarah Clarke, purtătoarea de cuvânt a poliției. 

Potrivit procurorilor, cei doi frați s-au lăudat inclusiv în mediul online că au refuzat să plătească impozite. 

„Când am locuit în Anglia, am refuzat să plătesc impozite”, a spus Andrew Tate în mediul online.  

Banii sunt proveniți din diverse produse vândute pe internet şi din activităţi pe OnlyFans și au fost depozitați într-un număr foarte mare de conturi bancare din Regatul Unit. Pe lângă faptul că dețineau terenuri, proprietăți și vehicule în România, frații Tate și-au cheltuit veniturile pe „mașini rapide și proprietăți”, a declarat dna Clarke.

„Așa arată evaziunea fiscală, așa arată spălarea de bani”, a spus ea în fața instanței. 

De asemenea, instanța spune că cei doi s-au folosit de un intermediar pentru a deschide un cont pe numele acestuia și i-au virat sume uriașe de bani deși acesta nu avea legătură cu afacerile lor. De asemenea, J a transferat bani prin propriul cont bancar Revolut, inclusiv o plată în valoare de 805 000 de lire sterline, a declarat instanța.

Editor : Andreea Burghelea

You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.