Acasă Noutăți Amenzi de 12.000 de lei după nunta faraonică din Buzescu care a blocat circulația. A fost deschis dosar penal

Amenzi de 12.000 de lei după nunta faraonică din Buzescu care a blocat circulația. A fost deschis dosar penal

de Comunicatul
0 comentariu

Două amenzi în valoare totală de 12.000 de lei au fost date de poliţişti, după ce nuntaşi din Buzescu au blocat circulaţia în localitate, a anunţat IPJ Teleorman.

“Cei doi organizatori, bărbaţi, au fost sancţionaţi contravenţional conform OG nr 43/1997 R privind regimul juridic al drumurilor cu câte 6.000 de lei fiecare”, a precizat duminică IPJ Teleorman.

Tot în cursul zilei de duminică, atunci când în mass-media au apărut imagini şi informaţii despre ce s-a întâmplat la Buzeşti, IPJ Teleorman a precizat că a deschis un dosar penal şi face cercetări pentru blocarea sau îngreunarea circulaţiei.

“În ziua de 10 mai a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Teleorman s-au sesizat din oficiu şi au întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări pentru blocarea sau îngreunarea circulaţiei”, a susţinut IPJ Teleorman.

Poliţia a informat că a fost prezentă în zona unde a avut loc evenimentul, dar “nu pentru a a facilita deplasarea cortegiului”, ci pentru a asigura ordinea şi liniştea publică, precum şi fluidizarea circulaţiei.

Editor : A.P.

You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.