Acasă Noutăți Alla Pugaciova, legenda muzicii sovietice, este pe cale să fie desemnată ‘agent străin’ în Rusia

Alla Pugaciova, legenda muzicii sovietice, este pe cale să fie desemnată ‘agent străin’ în Rusia

de Comunicatul
0 comentariu
Alla Pugaciova. Foto: Profimedia
Alla Pugaciova. Foto: Profimedia

Procurorii ruşi au cerut Ministerului Justiţiei să o desemneze pe cântăreaţa Alla Pugaciova, “regina muzicii pop sovietice”, drept “agent străin”. Alla Pugaciova, este unul dintre cei mai apreciați artiști din Rusia și se poate lăuda cu o carieră de succes care s-a întins pe parcursul a mai multor decenii și ale cărei melodii au încântat fanii din  multe țări din fosta sferă sovietică, inclusiv din România.

Alla Pugaciova, în vârstă de 74 de ani, o legendă a muzicii sovietice şi post-sovietice, a criticat războiul din Ucraina.

Ea este una dintre cele mai faimoase persoane din Rusia, fiind cunoscută de mai multe generaţii de ruşi pentru o serie de cântece de mare succes, precum “Milioane de Trandafiri Roşii” din 1982, şi pentru rolul jucat în filmul din 1978 “Femeia care cântă”.

Artista a fost premiată în trecut atât de preşedintele rus Vladimir Putin, cât şi de predecesorul său, Boris Elţîn. Atunci când Mihail Gorbaciov a murit în 2022, Alla Pugaciova l-a lăudat pe ultimul lider sovietic pentru că a permis libertatea şi a respins violenţa.

Pugaciova și-a exprimat în mai multe rânduri dezacordul față de războiul din Ucraina, atragând furia Kremlinului.

Franța interzice discriminarea unei persoane pe baza coafurii sau cheliei și o consideră oficial infracțiune

În 2022, ea a spus că războiul ucide soldați pentru scopuri iluzorii, împovărează oamenii obișnuiți și transformă Rusia într-un adevărat paria la nivel internațional. La începutul acestei luni, vedeta de 74 de ani a spus că nicio persoană normală nu se va întoarce în Rusia. Ea se află în prezent în străinătate.

Vitaly Borodin, un activist care conduce un grup anticorupție și care apare regulat la televiziunea de stat, a depus o cerere oficială de recunoaștere a lui Pugacheva ca agent străin.

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a declarat că nu a auzit declarații oficiale despre această problemă. Pugacheva, despre care se crede că se află în Cipru, nu a comentat până în prezent pe această temă.

Un polițist olandez a dezvăluit câți bani fac cerșetorii români. ”Lucrează în grupuri. Sunt mai degrabă încăpățânați decât disperați”

REALITATEASPORTIVA.NET


REALITATEASTAR.NET


TABU.RO


You may also like

Despre noi

Comunicatul.ro este o platforma de stiri actualizate o data la cateva ore.

Articole recente

Generale

Noutăți

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

De interes

© 2022 Toate drepturile rezervate.